среда, 08. новембар 2017.

Twinkledeals - Autumn wishlist

Da li ste čuli za sajt Twinkledeals? Ja sam se sa njim upoznala pre nekoliko dana kada su mi ponudili saradnju. Ovaj sajt je sličan kao i ostali, ali na njemu možete pronaći neke stvarčice koje nisam videla na ostalim, zato bacite pogled, cene su vrlo pristupačne, a poštarina besplatna.

Did you hear about Twinkledeals website? I met it a few days before they offered me cooperation. The site is like the others, but you can find some things I didn't see on the other websites, so take a look, the prices are really affordable and shipping is free.


Budući da se ja ne odričem jeseni tako lako, jer je to ipak moje omiljeno godišnje doba, ova lista želja je baš u jesenjem duhu :)

Since i do not give up that easy when it's about autumn, my favourite season - this wish list is specially inspired with autumn vibes.

7 коментара:

 1. Super sajt. I ja sam prije koji dan saznala za njih i imaju super izbor, ali i cijena je sasvim korektna. Izabrala si auper stvari ^_^

  ОдговориИзбриши
 2. Super post. Jako mi se dopada kaput.❤


  Baci oko na moj blog, ako zelis
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 3. Stvarno lepe stvari, bordo kaput mi se baš dopada! :D  http://www.couture-case.com

  ОдговориИзбриши
 4. Odličan odabir. Najviše mi se sviđa šal. Ja sam nekad davno imala priliku za saradnju sa ovim sajtom i prezadovoljna sam.

  Aminique

  ОдговориИзбриши
 5. Super ti je post.Svaki post vijerno citam i divim se samo tako nastavi
  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/04/muke-zvane-studentski-dom/

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥