четвртак, 07. децембар 2017.

Catrice limitirana kolekcija Kaviar Gauche


Kaviar Gauche jedan je od najpopularnijih modnih brendova u Nemačkoj i najpoznatiji je po svojim romantičnim venčanicama. CATRICE sarađuje s Kaviar Gauche već treći put, a unutar ove saradnje stvoreno je mnoštvo beauty proizvoda u svojstvenom stilu berlinskog dizajnerskog dua.


torbica za četkice

Sa svojim pojedinačnim odeljcima, kvalitetna torbica za četke nudi praktično i istovremeno 
elegantno rešenje za čuvanje četki. 

809,00 DINpaleta senki za oči

Lični dodir i prepoznatljiv Kaviar Gauche stil ogleda se u paleti senki za oči u nežnim i smeđim tonovima. Puderaste senke sa mat i nežno svetlucavim efektima savršeno su usklađena i omogućuju svečane stilove za oblikovanje očiju.

809,00 DIN
C01 Sans Souci
Hajlajter


Zlatni highlighter svilenkaste teksture stvara blistav sjaj zahvaljujući pigmentima koji reflektuju svetlost i pogodan je za sve tipove kože.

809,00 DIN

C01 Éclat D’Or

četkica za rumenilo i konturisanje

Ergonomski oblik četkice blago se prilagođava obliku lica i savršen je za konturisanje I nanošenje proizvoda na obraze, bradu I slepoočnice. Rumenilo i bronzer se takođe lako nanose i praktično se stapaju s kožom. 


739,00 DIN

četkica za blendanje

Četkica za blendanje ravnomerno raspoređuje teksturu senke na gornji i donji deo kapka. Savršeno za Smokey Eyes izgled: prelazi se mogu lagano pomešati, zahvaljujući mekim dlačicama.

529,00 DIN

četkica za senku

Meke dlačice omogućavaju lagano nanošenje teksture na pokretni deo kapka. Četkica za nošenje na područje oko očiju je takođe prikladna za naglašavanje donje linije trepavica- za potpuni make up oka sa samo jednom četkicom.

529,00 DIN

četkica za hajlajter

Puderaste teksture mogu se precizno nanositi na lice pomoću četkice za higlighter kako bi se stvorio nežan, prirodni završetak.

659,00 DIN

6 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥