четвртак, 11. јануар 2018.

Farmasi Matte Liquid Lipstick


Moje oduševljenje brendom Farmasi je sve veće, probala sam par proizvoda do sada (ruževe i cc kremu) i to su moji najveći favoriti u kolekciji, te sam odlučila da nastavim da kupujem njihove proizvode i prenosim vam utiske o njima. Volela bih da mi u komentaru predložite koji sledeći da nabavim i koji je vaš najdraži Farmasi proizvod.

Pre par meseci pisala sam vam o Farmasi mat tečnom ružu u nijansi 06. On je deo prve postave od 6 nijansi koje je Farmasi plasirao još pre dve godine, a pre par meseci je svoju ponudu dopunio sa još par nijansi, bila sam radoznala da saznam da li su i nove nijanse dobre kao prethodne, pa sam odlučila da nabavim jedan i uporedim.


Nijansa koju sam dokupila je Love Secret 09.
Prva razlika koju sam primetila je u pakovanju. Pakovanje je kraće i deblje, ali je četkica ostala nepromenjena.
Miris i tekstura ruža su identični.
Nijansa 09 je mešavina kajsijaste i braon boje. Nosiva, svakodnevna boja koja odgovara svakom tenu.
Na usnama je malo tamnija nego u ambalaži.Na ruci nisam uspela da je nanesem ravnomerno, ali na usnama je potpuno druga priča. U prvom sloju, boja je puna i ne vide se prelazi.
Novoj verziji ruža treba malo duže da se osuši, ali nakon toga, jednako je dugotrajan kao i stara verzija.
Može da izdrži satima, ali ako budete jeli nešto, počeće da se skida u unutrašnjem delu usana, što za ovu boju nije nikakav problem, jer se ne vidi.


Dugotrajan je, pune boje, kada se osuši miriše na vanilu, ali pre upotrebe preporučujem da nanesete labelo, jer kao i svi tečni mat ruževi, zna da isuši usne.

Nema velike razlike između novih i starih ruževa, ako su vam se dopali stari, novi će još više, jer su boje savršene. Za mene je ovo definitivno ruž sa najboljom teksturom.


11 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥