четвртак, 18. јануар 2018.

Najlepše torbice ispod 15$ - Gamiss

U prethodnim postovima ste mogle da vidite promocije sa ostalih sajtova, danas je na redu došao Gamiss. Ne zaostaje za ostalima, pa je i on organizovao Gamiss Valentines Sale.


Većina nas obožava torbe, uvek su nam potrebne, pa ako se neko odluči da ih pokloni, sigurna sam da neće biti promašaj, ali ako nemate nekog ko bi vam poklonio, možete same sebe obradovati, jer je tokom valentines sales 2018 sve sniženo i do 70%

Moji predlozi:

Fashion Rivets Messenger Female Scrub Portable Shoulder Bag Wild Chain Wings Package

Mala crna torbica, zanimljivog oblika. Mislim da je odličan izbor. 
Možete je naći u 4 boje, a cena je vrlo pristupačna.
Fashion Velvet Chain Bag 2018 New Fashion Temperament All-Match Single Shoulder Bag 

Ovo je torba koja definitivno nije za svačiji ukus, ali je jako lepa i unikatna. Svi znamo da pliš već dve sezone ne izlazi iz mode, pa ako ste ljubitelj ovog trenda, onda vam svakako preporučujem ovaj model torbice, njega takođe možete pronaći u više boja.
Riveting Small Square Strap with Single Shoulder Slanting Lock Hand 

Ako niste ljubitelj malih torbica, možete pogledati i veće modele, na ovom sajtu ima više od 1000, a ovaj se meni najviše dopaoVelvet Mini Simple Casual Backpack

 Da ne zaboravim ni na ljubitelje rančeva. Na ovom sajtu možete naći i njih, ima mnogo različitih modela, boja i materijala, vaše je samo da odaberete omiljeni. Ovaj na slici košta svega 10$.


6 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥