недеља, 14. јануар 2018.

Novogodišnja kupovina na sajtu Banggood


Sa sajta Banggood sam prilično davno poručila paketić za praznike. Nažalost, carinici su malo otegli pa su me njime obradovali tek nakon svih praznika, ali nema veze, sačuvaću za sledeću godinu. 


U ovom paketu se našlo 5 pari Božićnih lampica.


Prve, i moje najdraže su u obliku kućica, napravljene su od tanke šperploče, u toploj beloj boji su i rade na 2 baterije ( deblje, 1,5v)Slične lampice sam imala u detinjstvu, pa kada sam ugledala ove, nisam mogla da odolim. One su u nekom vintage stilu, od tanke plastike i u toplo beloj boji.


Ove lampice su jedinstvene po tome što se napajaju preko usb-a. Možete ih povezati na punjac za mobilni ili u računar. Imaju 40 lampica, i izrađene su od deblje plastike, pa daju slabiju svetlost od ostalih :)
Nažalost, zbog greške, dobila sam pogrešan par lampica. Umesto ovih sa linka, dobila sam obične, sitne lampice, koje su jako praktične i sigurno će mi poslužiti.

Ove lampice su naročito lepe jer sadrže 20 lampica u obliku šišarki, rade na 3 baterije. Daju prelepu, mlečnu, belu svetlost i jako lepo izgledaju.


I poslednje lampice u ovoj porudžbini su ovi ježići. One su najlepše i najzanimljivije zbog svog oblika. Daju belu svetlost i takođe rade na 3 baterije.


Stvar koja mi još uvek nije stigla je adapter za led traku, koji možete videti na linku gore.


11 коментара:

 1. Odličan post,sve lampice mi se sviđaju!Šteta jer su došle tako kasno.♥

  Bella Place.

  ОдговориИзбриши
 2. Lampice su predivne,posebno one sto su kao kucice. <3

  ОдговориИзбриши
 3. Najviše mi se dopadaju kućice i šišarke, preslatko! <3


  http://www.couture-case.com

  ОдговориИзбриши
 4. Šteta što ti nisu stvarčice stigle na vrijeme, no mislim da su lampice odlične za svako doba godine, pogotovo za fotografisanje, tako da ne sumnjam da ćeš ih svakako koristiti. Najviše mi se dpadaju ove s djed mrazovima i kućicama

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 5. Za više informacija, savetujem vam da pročitate i http://www.direktanuvozizkine.com/banggood-online-prodavnica/ :)

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥