понедељак, 29. јануар 2018.

Zaful new in


Iako stalno poručujem sa sajta  Zaful retko kada poručim neki gornji deo garderobe, zbog toga sam se u ovoj porudžbini odlučila za čak tri, a o kojima se radi, možete pročitati u nastavku.
Although I'm constantly shopping on  Zaful  web-store, I rarely order a top piece of clothing. That's why I decided this time to order even three things - a shirt, sweatshirt, and t-shirt. Below you can read about it.

Cotton Graphic Letter T Shirt


Ova majčica nije od pamuka, ali i pored toga, materijal je prijatan. Sviđa mi se kako izgleda, print na njoj je odlično urađen, i izdržao je pranje, jedina zamerka je što je model maaalo kraći :)

Although this t-shirt is not of cotton, the material is nice. I like how it looks, the print on it is well done and it has endured washing. The only complaint is that the model is a liittle shorter.Drugi duks je bio oduševljenje za mene,pisalo je na sajtu da je od poliestera, ali kada sam ga dobila, na etiketi je pisalo da je od pamuka, što i jeste, premekan je i preudoban.

The sweatshirt was a delight for me. In a description on website, it's stated that is made of polyester, but when I got it, the label says - cotton, which is right. It's soft, comfortable, and awesome.

I poslednja stvar za ovaj post je ova košulja. Ona je sasvim u redu, zadovoljna sam, uživo je potpuno ista kao na sajtu :)

The last thing in this post is a shirt. It's fine, I'm satisfied. It looks just the same as on the website. It's cozy and the material is really good.


18 коментара:

 1. Divan haul sve stvari su odlične!Meni se posebno sviđa ova maslinasto košulja,elegantna,super ti stoji.♥

  Bella Place.

  ОдговориИзбриши
 2. *O* sve je toliko savršeno, doslovno sam otvorila sva tri linka i čekirala ove stvarčice. Moram priznati da izgledaju identično i da sam ih stavila u favorite, a vjerujem da ću ih i sama poručiti, pogotovo zelenu košulj. Predivno

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 3. Stvarčice su prelijepe, sviđa mi se kako si ih uklopila. :)

  http://myblogmything1.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 4. Stvari su odlične! Ovu majicu sa prve slike sam i ja gledala na Zaful sajtu, mnogo je interesantna! Drugi outfit mi se najviše dopao, odlično ti stoji! <333

  Lazy Saturdays

  ОдговориИзбриши
 5. I like your pink sweatshirt and green shirt with pearls. :)
  $15.61, $18.07

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥