четвртак, 15. март 2018.

Bell HYPOallergenic stik za konturisanje


Nisam baš stručnjak za konturisanje, štaviše, do pre par meseci sam taj korak preskakala, jer mi je bilo dosta teško da pronađem idealnu nijansu, pa onda da naučim da izblendam, bilo mi je to previše komplikovano. Nedavno sam pronašla jedan proizvod koji je dosta lak za nas početnike. Njime ne možete da preterate, lako se blenda, sve što je potrebno da se uvežbate, u nastavku pogledajte o čemu se radi.

Bell proizvode možete nabaviti u Moya Drogerija prodajnim objektima, a na njihovom instagramu - OVDE možete videti kako da dođete do njih.


Bell stik za konturisanje dolazi u crnom pakovanju na odvrtanje i sadrži 6.5 grama.
Čvrsto je prilično, ali u dodiru sa kožom se topi i klizi. Jako lako se nanosi, slobodno možete pustiti ruku sa njim, garantujem da ne možete preterati.

Boja vuče ka kladnijoj nijansi, pa sa njom možete postići onaj željeni efekat senke, i malo je svetlija, što je odlično, jer i plave devojke mogu da ga koriste, a ako pak imate tamniju kosu, samo nanesite veću količinu i problem je rešen.
U životu se nisam susrela sa proizvodom koji se lakše blenda, bukvalno par puta tapnem sunđerom za šminkanje i on je već izblendan, i iz braon linije se pretvorio u senku na licu, kažem vam, savršeno za početnike.

Iako je na prvu malo masnjikav, on se blago sasuši i bude dugotrajan, a dodatno preko njega možete naneti bronzer za intenzivniju boju.

Gramaža je sasvim dovoljna,i preporučujem svima koji se boje da konturišu lice, ovo je stvar sa kojom ćete naučiti kako da to izvedete.
10 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥