среда, 25. април 2018.

Avon Luxe Cashmere 2in1 tečni puder


Kompanija Avon je nedavno u svoju luksuznu kolekciju uvrstila još jedan tečni puder, a u pitanju je  Luxe Cashmere Complexion 2in1 tečni puder, koji  sam ja odmah nabavila, testirala i spremila utiske za vas, pa ako vas zanima moje mišljenje o njemu, pročitajte post do kraja.Ovaj puder je deo stalne Avon ponude, i možete ga pronaći u svakom katalogu, kao što znate, cene stalno variraju, ali možete ga uloviti na sniženju za 700 dinara.
U ponudi imaju 5 nijansi, prva je jedina jako svetla nijansa, ali je hladnog podtona, dok je već druga dosta tamnija.
Ja sam imala tu nesreću da promašim nijansu, odlučila sam se za drugu po redu - Nude Bodice, koja je za moj ten malo tamnija, ali verujem da će mi biti savršena kada me malo ,,uhvati'' sunce.
Nijansa ima žućkasti podton, koji nije previše vidljiv kada se puder lepo izblenda.
Bočica sadrži 30ml, i ima mali i precizni otvor na vrhu. Takođe, puder sadrži spf 15, što je veeliki plus.
Tekstura je srednja, ne razliva se, ali nije ni gusta, idealna za svakodnevno korišćenje. Lako se nanosi sunđerčićem za lice, i odlično ujednačava ten. Zagladi kožu, i da joj blistavi izgled, na čemu možemo zahvaliti sitnim reflektujućim česticama koje puder sadrži.
Na licu je lagan, a ako imate normalnu ili suvu kožu, nema potrebe za setovanjem.

Miris je jako prijatan, cvetni, ali se ne zadržava dugo. Dole na slici možete videti prekrivnu moć, koja je neka slabija ka srednjoj, ako mene pitate, idealna za svakodnevno korišćenje.Preporučujem ovaj puder devojkama sa suvom i normalnom kožom, koje žele blistav ten, ali i devojkama  sa masnijom kožom, jer je puder sam po sebi jako lagan, pa verujem da neće dodatno mastiti.

3 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥