четвртак, 31. мај 2018.

Farmasi olovka - zamena za ruž za usne


Dugo sam se premišljala da li je ok da napišem post o Farmasi olovci, ako trenutno kod sebe imam samo jednu (do sada sam potrošila 3) i shvatila sam da one definitivno zaslužuju mesto na mom blogu i vašu pažnju, jer su to savršene olovke koje se mogu nositi i bez ruža, zato vam danas pišem jedan kratak post, i ako vi volite da olovke nanosite umesto ruža, pročitajte ga do kraja. :)


Kao što sve znate, olovke su mnogo postojanije od ruževa, na usnama izgledaju mat, daju punu boju i ne skidaju se tako lako, ali nisu sve olovke pogodne za nanošenje umesto ruža. Suve olovke definitivno neće dobro izgledati preko celih usana, ali su one zato savršene da oivičite usne i samim tim se osigurate od slivanja i razmazivanja ruža koji ide preko. A postoje i one druge, kremaste, kojim pak ne možete izvući preciznu liniju, ali su zato odlična zamena za ruž, a najbolje od svega je što je olovka o kojoj vam danas pišem zlatna sredina, i obavlja oba posla, uverite se u nastavku :)Nijansa koju ja imam je 222, to je jedna topla nude boja, savršena za svaki ten i svima lepo stoji. Olovka je na oštrenje, ali je kvalitet drva odličan, te se ne lomi i nećete bacati proizvod.
Olovka nije tvrda, klizi po koži i lako se nanosi, ali sa druge strane, nije ni jedna od onih mekanih, sa kojima ne možete precizno oivičiti usne, ona je neka zlatna sredina, i odlično obavlja kako jednu, tako i drugu namenu :)


Obavezno nabavite bar jednu farmasi olovku, jer su bolje od mnogih, a cena je vrlo pristupačna ♥

7 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥