петак, 11. мај 2018.

Kraj opadanju kose? Farmasi šampon sa belim lukom


O kosi mogu danima da pričam, bukvalno, isprobavam brdo različitih preparata, ali vam ne pišem o svima, jer pojedini samo prođu kroz moju rutinu i nakon što ih potrošim, nemam želju da ih ikada ponovo kupim i koristim, danas vam pišem o jednoj kolekciji koja zaslužuje vašu pažnju, u nastavku pročitajte detaljnije...

Farmasi polako ali sigurno postaje moj najdraži kataloški brend. Konačno su na red došli proizvodi zbog kojih sam se i zainteresovala za farmasi a u pitanju su šampon i maska sa ekstraktom belog luka i capixyl-om.


Prvo što želim da kažem, ja mnogo pažnje posvećujem svojoj kosi. Smatram da je moj najveći ukras upravo moja kosa i zato se trudim da uvek bude uredna.
Imam  kovrdžavu kosu koja je jako suva i krhka (nasleđeno od mame). A kako ne umem da održavam svoje lokne, već godinama je pegla i time je dodatno spaljujem, isušujem i činim slabijom, pa se ona u poslednje vreme sve više gubi i opada.

I maska i šampon dolaze u pakovanjima od po 500ml, i često ih u katalogu možete pronaći za oko 500/600 dinara, a nekada i manje.


Reč proizvođača:
Revitalizujući šampon za sve tipove kose koji se suočavaju sa pucanjem i opadanjem.
Posebno se preporučuje za jačanje tanke i krhke kose. Ekstrakt belog luka i capixyla revitalizuju strukturu dlake, oporavljaju oštećene delove i podstiču rast kose. Kosi se vraća snaga i bujnost.
Maska ima laganu, nemasnu formulu, koja ne daje osećaj težine, oporavlja oštećene delove dlake, podstiče rast i vraća vitalnost  slaboj kosi.

Ako ste i vi bile sumnjičave kada je reč o mirisu, dozvolite da vas razuverim, ovo prelepo miriše, ni traga belom luku, garantujem, kada smo to utvrdile, možemo da pređemo na ostale pojedinosti.Tekstura šampona je klasična, ni gusta ni retka, beličaste je boje i obilno peni. Mala količina je dovoljna. Odlično čisti kosu i lako se ispire. Kosa nakon njega nije naročito mekana i svilenkasta ali je osećaj čiste kose i kože glave prisutan.

Maska je savršena da se koristi u kombinaciji sa šamponom, jer se dopunjavaju. Kosa posle nje bude hidrirana i lagana, i lako je raditi sa njom, a i neverovatno lako se raščešljava, što je mene jako iznenadilo, jer sam navikla da kad se češljam obavestim ceo komšiluk da ne zovu policiju, to se samo ja češljam.Najbolji način za korišćenje ove maske, u mom slučaju je da pre kupanja/tuširanja, par sati (ako imate vremena, ako ste u žurbi, dovoljno je i 15ak minuta da rezultati počnu biti vidljivi) na vlažnu kosu nanesem veću količinu maske, koja mi je na glavi i tokom tuširanja, samo je na kraju pomešam sa šamponom i detaljno isperem, meni se taj način pokazao kao najefikasniji, i kosa mi nakon njega izgleda najbolje.

Kosa se nakon pranja lako oblikuje i češlja lakše nego obično. Svilenkasta je i mekša nego kada koristim neke druge tretmane, i zahvaljujući ovim proizvodima, prvi put posle dugog perioda, prilikom češljanja na četki vidim manju količinu pokidane i opale kose, a na temenu novu kosu. Meni je dovoljno da se zaljubim i pretplatim na ovaj šampon i masku.

Preporučujem vam ako imate problem sa sporim rastom kose, ili imate krhku kosu koja opada. Takođe ako stilizujete kosu, ovo je divna stvar...

1 коментар:

  1. Mnogo sam čula o ovim proizvodima, imala sam priliku isprobati masku i oduševila se već duže vrijeme namjeravam kupiti masku, pa možda i šampon mislim da je ovo ono što mi treba. ;) :)

    Nestvarni svijet blogerke

    ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥