уторак, 15. мај 2018.

Malena Cosmetics - Lak i olovka


Verovatno ste i ranije viđale lakove od Malena Cosmetics-a, ja bar jesam, i sećam se da sam imala jednu banana žutu boju, koju sam obožavala, i to je jedini lak koji sam ja iskoristila do kraja. Zato sam se jako obradovala kada sam videla da je Malena Cosmetics proširila svoj asortiman, tako sada kod nas možete pronaći mnogo, mnogo toga, a ja vam danas pišem o dve stvarčice koje sam dobila na poklon od njih :)Malena Cosmetics možete zapratiti OVDE.

Prva stvar o kojoj želim da vam pišem je njihov lak. Ja sam dobila nijansu 25, tamno crveni lak, kakav nisam imala, pa mi je odlično došao. Sjajna boja za hladne dane, a ako volite crveno kao ja, čak i za ovaj period.
Lak sadrži 12ml, dolazi u staklenoj četvrtastoj bočici i ima debelu četkicu koja olakšava nanošenje.
Ako nanosite jedan sloj, malo je proziran i izgleda kao da imate gel na noktima, a u dva sloja je puna, bogata crvena boja.
Što se trajnosti tiče, ja nisam dovoljno kompetentna da o tome pričam jer imam vrlo masnu nokatnu ploču, na kojoj se lakovi teško zadržavaju. Meni je ovaj opstao 2/3 dana bez ikakve baze i nadlaka, a nakon toga sam ga skinula, jer sam ga iskrzala po ivicama. Iako je reč o tamnoj boji, nije mi se zavlačila u zanoktice.
Ovi lakići su vrlo povoljni a imaju širok spektar boja, i sigurna sam da će vas osvojiti..


Malena  Eyeliner Pencil 301

Crna olovka za oči je nešto što svima treba. Ja imam sitnije oči, pa izbegavam da je nanosim u vodenu liniju, ali sam je zbog vas testirala i u tu svrhu, i zaista je dobra, daje potpuno crnu boju u dva sloja i lepo izgleda, iako imam jako osetljive oči, nije me iritirala.
301 je prava crna boja, a ja je najčešće koristim uz sam koren gornjih trepavica, kako bi izgledale gušće, i uz sam rub donjih, a onda to izblendam, i da zanimljiv look :)

Preporučujem vam da obratite pažnju na ovaj brend, vrlo je povoljan a ima jako zanimljive proizvode. Videla sam da u ponudi imaju i pudere, sjajeve, ali i mat ruževe, koje želim da isprobam :)

6 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥