понедељак, 07. мај 2018.

Maybelline FIT me! korektor


Danas na repertoaru imam jedan od najpoznatijih drogerijskih korektora u svetu, a radi se o Maybelline FIT me! korektoru, o kome bruji cela inostrana beauty scena, a od kada je došao kod nas, i devojke iz Srbije su potpuno poludele za njim, ja vam danas prenosim moje najiskrenije mišljenje o njemu, i zaključak, da li je opravdana prašina koja se podigla oko njega, ako ste u nedoumici oko kupovine, pročitajte ovaj post.Iskrena da budem, u početku sam kategorički odbijala da kupim ovaj korektor, jer mi prethodno iskustvo sa njihovim popularnim Age Rewind korektorom nije bilo pozitivno. Korektor o kome se mnogo više pričalo nego o ovome, a mene je totalno razočarao, od nijansi, sa kojima mogu da se konturišem, preko nehigijenskog sunđera kojim nanosimo proizvod pa sve do količine koja se troši prebrzo, jer pomenuti sunđer upija gomilu proizvoda, nikako me nije oduševio. A najbitnije je to što nisam bila zadovoljna efektom. Ne tako jaka prekrivna moć, nije ni dugotrajan, jedino pozitivno je bilo što se stvarno jako lako blendao, ali to nije razlog da ponovim kupovinu.


Do kupovine je došlo tako što mi je Catrice korektor dosadio, i želela sam promenu, a ovaj je u tom trenutku bio na sniženju u Lilly-ju za celih 400 dinara, i eto ga, odjednom se našao kod mene.

Dolazi u klasičnom pakovanju za korektor, aplikator sa dlačicama koji je prilično mali, ali na njemu ostaje savršena količina, čak su i nijanse odlične, najsvetlija nijansa, 05 savršeno odgovara devojkama sa izuzetno svetlom kožom kakvu i sama imam, i unutra dobijate 6,8ml proizvoda, što je jako dobro.Korektor se izuzetno lako blenda, ima srednju prekrivnu moć, identičnu kao Catrice Camouflage korektor, ali je dugotrajniji od pomenutog, na dan kada sam ga testirala, na licu sam imala šminku 12 sati, i u međuvremenu nisam stigla da je popravljam, na kraju dana je većina proizvoda nestala sa lica, a korektor se i dalje video, i po mom mišljenju, jedina negativna stavka ovog korektora je to što se zavlači u sitne linijice ispod oka, kao i svaki korektor, ali sam dužna da to pomenem, zato je bitno da ga odmah setujete, kako bi ublažile taj efekat.
Trenutno na našem tržištu najbolji drogerijski korektor, bolji mi je od svih koje sam do sada probala, sve u vezi njega mi je pozitivno, čak i cena (puna cena je 599 dinara) i količina, nemam zamerke. Preporučujem vam da isprobate, ako ste u potrazi za novim korektorom.

12 коментара:

 1. I haven't tried this corrector before, but it looks nice!

  Have a great week!

  Andrea.

  Seize your Style

  ОдговориИзбриши
 2. I haven't tried this one but Maybelline has some really fantastic concealers!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Great post! I love the fit me matte and poreless foundation 😍😍

  ОдговориИзбриши
 4. I like this korektor <3

  http://www.martko.pl/

  ОдговориИзбриши
 5. Odličan post, vjerovala ili ne čekala sam da neko iznese mišljenje o ovom korektoru jer sam čula da ga i hvale ali nekima ne odgovara mislim da ću ga ipak isprobati. ;)

  Nestvarni svijet blogerke

  ОдговориИзбриши
 6. Da li oksidira?Meni je catrice korektor bas mjenjao boje iz one najsvjetlije nijasnse u zuckastu

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥