понедељак, 09. јул 2018.

Najbolje sa sajta BerryLook

Ja, kao zavisnik od online kupovine stalno istražujem razne sajtove, upoređujem cene, tražim zanimljive stvari, i tokom mog traganja, sasvim slučajno sam naletela na sajt BerryLook, koji mi se izuzetno dopao, kako zbog ponude, tako i zbog cena, te sam odlučila da podelim sa vama par stvari i kategorija koje bih ja odabrala za sebe...Kako se ovaj jul spontano pretvorio u oktobar, zapela sam u kategoriji - cute sweaters 

Ako me iole pratite onda znate da sam veliki obožavalac džempera, i da ih stalno merkam po ovakvim sajtovima, te ni ovaj put nisam napravila izuzetak.
Ponuda džempera je ovde stvarno velika i možete pronaći najrazličitije modele. Zanimljivo je to što na koji god predmet da kliknete, možete videti da ima zaista puno boja i varijacija na temu za isti model.
Ima čak i tanjih džemperića, za prohladne letnje večeri, ili u slučaju da se jul pretvori u oktobar kao sada...
Ovo su moji najveći favoriti, ali pored njih možete pronaći još brdo drugih modela...A gde su džemperi tu su i womens cardigans

U mom svetu, kardigani su rođena braća džempera, oni su tu kao ogrtači, da utople, ili upotpune kombinaciju. Lako se uklapaju, možete ih poneti ako zahladni i u svakom trenutku skinuti, ako je pak pretoplo, savršen odevni predmet, reklo bi se :)
Kategorija sa kardiganima na ovom sajtu je takođe bogata, a ovo su moji favoriti:


 Dodatna pogodnost na ovom sajtu je što uz prvu porudžbinu dobijate popust od 5%, te ako budete kupovali nešto od ovoga, ne zaboravite na taj kupon :)

1 коментар:

Hvala na čitanju i komentaru ♥