уторак, 31. јул 2018.

Stalak za nakit - Banggood


Ako redovno čitate moj blog, onda ste verovatno ispratile moj post, ili listu želja sa sajta Banggood, tom prilikom sam za sebe poručila stalak za nakit, koji mi je stigao jako brzo, za nekih 10ak dana, a pored toga poručila sam i minijaturne ofingere za odeću za lutke, za koje smatram da će mi odlično doći za fotografije, o svemu tome možete više pročitati u nastavku posta.
Da ne zaboravim, nedavno se pojavila i Banggood App , koju možete besplatno preuzeti, i lakše istraživati sajt ako ste na telefonu.


Radi se o ovim ofingerima. Kao što vidite, dođe ih gomila za mali novac. Iako su možda nekome neupotrebljivi, ja imam sjajne ideje kako ih uklopiti u fotografiju, o tome više možete pogledati na mom instagramu. Pošto nisam pronašla taj link, ostaviću vam vezu ka svim njihovim držačima i ofingerima, ima sjajnih i za pravu odeću, pa ću u budućnosti poručiti i te :)
Zvezda današnjeg posta je definitivno ovaj stalak za minđuše. Ja nakit ne nosim često, ali minđuše nekontrolisano kupujem, i našla sam sjajan način da ih sačuvam na jednom mestu. Ovaj rose gold metalni držač se savršeno uklopio na mom stočiću i ulepšao ga. On je od pravog metala, i ima mesta 96 minđuša. Možete kačiti sve oblike i veličine... Ne samo što je dekorativan, već je ovo jedna jako korisna spravica.

10 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥