понедељак, 09. јул 2018.

Venčanice sa PromShopAu

Ima li ičeg boljeg od svečanih haljina? Najzanimljivija tema za svaku žensku osobu. Ja ne volim da lutam i razgledam izloge, ali zato obožavam online prodavnice, pa tako i ovu. Za PromShop , znam već dugo, ali nisam vam nikada pisala o njima, pa sam rešila da vam ih danas pomenem, jer imaju prelepu ponudu.wedding dresses

Da li ste znale da 90% žena kada pomisli na svadbu ili venčanje pre nego što pomisli ko će biti partner, razmišlja o venčanici, e pa i ja sam jedna od njih, venčanica je uvek glavna ,,briga''. Svi ih volimo, prelepe su, i verovatno pogledate u izlog kada prođete pored njih, zato ću vam ja sada predstaviti par njih. Ali pre nego što pređem na to, želim da vam javim da su trenutno sve haljine snižene do čak 80%, i da prilikom prve kupovine ostvarujete popust od 5% :)

Latest Ball Gown Sleeveless Covered Button Chapel Train Wedding Dresses

,,Princeza'' kroj venčanice je verovatno  najpopularniji i najzastupljeniji u svetu. u jednoj takvoj haljini žena ne može da se ne oseća kao princeza dok oko nje lepršaju slojevi i slojevi materijala. Meni ovaj kroj nije omiljeni, ali moram priznati da je ova haljina predivna, i možete je pronaći kao potpuno belu ili sa nijansom u boji slonovače :)
Luxuriant Natural A-line Sleeveless Appliques Lace Chiffon Wedding Dresses

 A ako niste ljubitelj ovog kroja i više vam prijaju klasičniji modeli, pronašla sam i jednu takvu haljinu. Model je sveden i klasičan i mene ovo asocira čak i na haljinu za maturu, tako da se može iskoristiti u više prilika... Koja se vama više dopada?


4 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥