понедељак, 06. август 2018.

FashionMia favoriti

Sajt FashionMia je bio moj prvi saradnik na početku mog blogovanja, oni su mi prvi dali priliku i podržali me, i iz tog razloga prema njima gajim posebne emocije. I sada, nakon godinu i više dana često uđem da ih posetim, i vidim šta imaju od noviteta i uvek se iznova oduševim njihovom ponudom, a nadam se da će se i vama dopasti...

Šta prosečna žena traži kada poseti ovaj sajt - fashion clothing - naravno!
Ovde apsolutnoo nije teško potrošiti novac, jer sa svih strana dozivaju komadi odeće koji mame.
Sam sajt je vrlo povoljan, pa svako može priuštiti nešto za sebe. Tamo možete naći razne kategorije, od obuće, aksesoara, preko jakni, kaputa, pantalona i haljina. Naravno, ja ne bih bila ja kada posebnu pažnju ne bih obratila na haljine, zato i ovaj sajt neće biti izuzetak, nego brzo prelazimo na kategoriju koja se meni najviše dopala.
Pre toga želim da navedem da su na sajtu uvek dostupni kodovi za popust, te ako budete kupovale nešto, nemojte zaboraviti da iskoristite svoj.
Poštarina je besplatna nakon potrošenih 79$, ali i ako ne potrošite toliko, zaista nije skupa, može se izvršiti povraćaj robe u roku od 30 dana i na prvu poružbinu dobijate 10% popusta. ♥

Kategorija koja mi se naročito dopala je - bodycon dresses online .
Ovde možete pronaći najrazličitije komade, kako one za svaki dan, tako i za posebne prilike. Ima dosta poslovnih haljina, pa ako ste jedna od poslovnih žena koja voli da je uvek IN, dopašće vam se  ova kategorija.
Ja izdvajam par haljina koje su meni postale favoriti..

   

   


5 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥