уторак, 07. август 2018.

Favoriti sa Rosegal-a

Bilo bi nefer da preskočim Rosegal, ipak je to sajt na kome uvek rado kupujem, i koji naročito volim, zbog široke ponude, i besplatne poštarine. Tamo možete naći sve i svašta, od odeće, za muškarce i žene, obuće, stvari za kuću, raznih sitnica, ma sve što vam može zatrebati...Često poručujem sa ovog sajta, jer je tamo potpuno besplatna poštarina šta god da poručite, i zato uvek njega prvo preporučim kada me neko pita za online kupovinu. Stvari su šarenolike, ali ako istražite možete pronaći brdo divnih, modernih komada.

Rosegal kao i ostali sajtovi u ponudi ima obuće, aksesoara, torbi, i ženske garderobe u regularnim veličinama, ali ono što njega izdvaja iz gomile je ooogromni PLUS SIZE odeljak, zato sam ja odlučila da vam danas baš o njemu pišem, jer retko gde se mogu pronaći baš moderne stvari u malo većim veličinama, te smatram da ako spadate u ovu kategoriju, dopašće vam se sigurno.

Sigurna sam da većina žena koje imaju koji kilogram viška žele da to prekriju i da sve bude na svom mestu, ali sam isto tako sigurna da ne vole puno o tome da pričaju. I ja sama nisam do sada pronašla post na tu temu, pa sam odlučila da ga sama napišem, a reč je o najboljem prijatelju svake žene - njegovo veličanstvo STEZNIK, more...

Najbolja vrsta steznika, po mom mišljenju je onaj koji obuhvata sve kritične delove, koji ne spada, i ne pravi veću štetu nego korist, zato ću vam ja danas takve izdvojiti, inače svi ovi steznici se nose ispod garderobe, i nisu vidljivi kada preko njih obučete nešto.

Evo par modela koje bih ja izdvojila:

Plus Size Zip Up Under Bust Sauna Vest
Ovaj steznik možete pronaći u nekoliko veličina i boja, deluje više sportski i jako rastegljivo, tako da verujem da je udoban..


Evo jednog koji ima produžetke i za noge, i on je u veličini S, tako da i mršavice koje žele da izgledaju dodatno zategnuto mogu da ga pogledaju...


   

   I za kraj jedan klasični, crni model koji je dostupan u svim veličinama....

4 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥