понедељак, 13. август 2018.

Favoriti sa sajta Chamaripa

Do sajta Chamaripa sam došla na jako čudan način, a to se desilo kada mi je drug ,,prigovorio'' kako samo pišem o kupovinama za ženu, venčanicama, i kako nije fer jer i muškarci treba da izgledaju lepo tog dana, što je sasvim u redu, zato ovaj post pišem najviše zbog njega, a i vas koje bi ste možda želele da obradujete svoju jaču polovinu...Nije tačno da samo žene imaju fetiš na cipele, i muškarci i te kako uživaju u kupovini istih, samo ne žele da to priznaju. Za svaki bitni događaj je neophodno imati udobne cipele, jer ne želimo da dan pamtimo po bolu u nogama i žuljevima, a naročito ako govorimo o venčanju, svadbama, proslavama, kada treba ceo dan izdržati na nogama i ostati pozitivan. Sigurna sam da bi osmeh s lica brzo nestao kada bi cipele napravile žulj, zato sam se bacila u istraživanje sajta i pronašla nekoliko modela cipela, koje oni nazivaju mens wedding shoes , ali naravno da se one mogu iskoristiti i za druge prilike u kojima je udobnost neophodna, za rođendane, izlaske, slave, večere, za sve...

Dala sam svom drugu da odabere 4 modela cipela koje su se njemu najviše dopale, i da ih ja vama predstavim, jer nisam dovoljno kompetentna i ne razumem se sasvim da bih mogla sama da odaberem, u to ime predstavljam vam prvi model...


Luxury Customized Men Lift Shoes Height Increasing Shoes Elevator Dress Shoes

Iako ne mogu da kažem da se preterano razumem u trendove muških cipela, definitivno smem da kažem da su ovo jedne od lepših muških cipela koje sam ja videla. Deluju šik i upečatljivo, nisu dosadne, i mogu se nositi i na opuštenije kombinacije, ne samo na strogo odelo...
Siva boja je meni jako privlačna, naročito u ovoj nijansi, a ova tekstura po cipelama im daje neku casual notu.

Men Pointy Toe Black Elevator Dress Shoes Look Taller


Ovaj model je neka klasika kada je reč o muškim svečanim cipelama, najnošeniji i najlakši model za uklapanje i kombinovanje. Može se nositi uz svečana odela, uniforme, ali i opuštenije varijante, za rođendane i proslave. Ovo je možda najidealniji model ako želite da imate jedne cipele za sve prilike, jer ove idu uz sve. Cena je ok rekla bih, jer je to cena koju je spreman da plati neko ko kupuje kvalitetne kožne cipele.


Chamaripa 10cm/3.94 Inch Taller Black Elevator Dress Shoes For Men


Koliko mogu da vidim na sajtu, ovo je jedan od najprodavanijih modela muških cipela kod njih, i moram da kažem da mi je jasno zašto. Izgleda i kod muškaraca važi ono zlatno pravilo ,,platforma noge čuva'', pa su i kod njih mnogo udobnije cipele koje su bar malo izdignute od poda.
Ovaj model je sličan prethodnom, samo se ovde radi o malo dubljim i jednostavnijim cipelama. Takođe idu uz sve, i ovo je model u koji vredi uložiti, jer će ih verovatno taj ko ih kupi godinama nositi.

Formal Black Height Increasing Dress Shoes Men Elevator ShoesGlupo mi je da više ponavljam formalne cipele, svečane cipele, jer su sve koje sam navela takve, i zato ovde mogu da kažem da ove nisu samo to. Lep, klasični model, čiju formalnost razbijaju ove rupice na vrhu cipele. Rupice su trenutno hit u svetu, pa ako pratite modu možda je ovo najidealniji model za vas :)


Na ovom sajtu možete pronaći i sportskih cipela, patika i svašta još, ali sam ja odabrala ovu kategoriju za danas, vi naravno možete istražiti sajt detaljnije :)

3 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥