уторак, 07. август 2018.

Favoriti sa Zafula

Možda ste primetile da sada već dosta dugo nema postova o sajtu ZAFUL, to je zato što sam preterala u jedan mah sa poručivanjem, i više mi ništa nije bilo potrebno. Duže od tri meseca nisam ni posetila njihov sajt, sve dok danas nisam ,,slučajno'' zalutala tamo, i iznenadila se koliko je novih stvari stiglo.
Da ne bi bilo konfuzno, jer znam da skačem sa pojma na pojam, odabraću jednu kategoriju i svoje predloge i favorite iz nje.Kao što već verovatno i znate, Zaful je kineski sajt koji prodaje odeću, cipele i aksesoare za muškarce i žene, ali ima i kategoriju u kojoj možete pronaći sitnice za kuću. Ovaj sajt objedinjuje pristupačne cene i prilično dobar kvalitet, ako budete kupovale, obavezno pratite tabelu veličina, jer znaju da variraju.
Trenutno je besplatna poštarina ako potrošite više od 30$, ali često imaju besplatnu dostavu, tako da možete to sačekati, ako želite da dodatno uštedite, takođe možete iskoristiti neki od brojnih kupona...

Lutajući kroz sajt, pažnju mi je privukao jedan kutak u kome ima svega par haljinica, koje su vrlo zanimljive - click !
Inače, to su takozvane korset haljine, i znam da vam verovatno padne na pamet neka balska haljina kad to izgovorim, ali obećavam, nije tako, evo vam i dokaza :D

Lace Up Slip Stripes Mini Dress

I ovog leta su pruge u trendu, a kombinacija crne i bele boje nikad ne može biti greška...
Ova haljinica je odlična za svakodnevne šetnje, ali mođe poslužiti i za plažu :)
Corset Off The Shoulder Bodycon Dress
Ovo je takođe tipična letnja haljinica, koja može da se upotrebi čak i za neke svečanije prilike, boja mi se naravno najviše dopala, jer sam ja svoje leto obojila u žuto.


Smocked Floral Print Off The Shoulder Dress

I jedna opuštena, kratka haljinica za plažu. Visoke devojke je mogu nositi i kao majicu :)

4 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥