понедељак, 27. август 2018.

Martinia ruževi - Bellissima & Eroticon


Nedavno sam pisala post o Martinia mono senkama za oči, koji je naišao na lepe komentare, zbog čega sam jako zahvalna, jer sam i sama vrlo zadovoljna njima, te u to ime vam danas predstavljam dva Martinia ruža iz kolekcija Bellissima i Eroticon, o njima više pročitajte u nastavku...Pre nego što krenem sa predstavljanjem ruževa, želim da vas podsetim da obavezno posetite sajt Martinović kozmetike i bliže se upoznate sa njihovom ponudom - ovde , a njihovu online prodavnicu možete posetiti ovde.

Bellissima ruž - nijansa 34

Kolekcija ,,Bellissima'' sadrži 36 raznovrsnih nijansi sa mat, metalik i sedefastom završnicom. Moj ruž je u nijansi 34 SIENA BEŽ - metalik.
Radi se o jednoj prelepoj bronzanoj nijansi, koja je naročito lepa za preplanuli ten, ali je vrlo nosiva, te nije rezervisana samo za leto.
Tekstura ruža je kremasta jako lepo se nanosi, i prijatan je na usnama, nije sklon topljenju, iako sam ga svakodnevno na ovim vrućinama nosila u torbi. Najčešće sam ga nanosila samostalno, bez ikakve olovke, pored njega nisam poželela nijedan mat ruž za usne.
Preporučujem vam da isprobate neku od ovih nijansi sa metalik ili sedefastom završnicom, nadam se da će vam se dopasti kao i meni.Eroticon ruž - nijansa 23

U Eroticon kolekciji se nalazi 26 boja sa svetlucavom, mat i metalik završnicom, a ja sam imala tu sreću da na poklon dobijem jednu od najlepših - nijansu 23. Radi se o ružičastoj nijansi koja ima zlatni odsjaj, ili dobro poznatoj nijansi roze zlata. Ova kolekcija je namenjena za prirodni izgled, te ovaj ruž na usnama izgleda jako prirodno, deluje kao lepa, svetla roze boja, dok kada je izložen suncu, reflektuje predivan zlatni odsjaj. Meni se ruž jako dopao u kombinaciji sa prethodnim, jer mešanjem nastane jedna jako lepa nijansa, koju ne umem da vam opišem, ali možete je videti dole na slici :)
Ruževi u kombinaciji:


Preporučujem da obratite pažnju na ove divne ruževe, i unesete malo metalik sjaja u svakodnevnicu, zaista su pelepi, pravo osveženje i odmor od teških mat ruževa :)

2 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥