уторак, 28. август 2018.

RALISS 2Phase Blue Magic Water - Dvofazna prskalica za kosu


Ja sam neko ko jako voli svoju kosu, i brinem o njoj, smatram da je ona moj najveći ukras, zato se trudim da je sačuvam što više mogu i zaštitim od toplote, fena, pegle i ostalih pomagala kojima je svakodnevno napadam, zato stalno isprobavam nove proizvode za kosu, a najdraži među njima su mi prskalice, jer su jednostavne i lagane za korišćenje, tu su u svakom trenutku da vam poprave izgled kose, nebitno da li je ona suva, mokra, doterana ili nije, o jednoj takvoj danas pišem.RALISS 2Phase Blue Magic Water

Da budem potpuno iskrena, nikada ranije nisam koristila ništa od brenda RALISS. Koliko sam shvatila to je brend koji koriste profesionalni frizeri u salonima, ali je dostupan i nama, i to na profilu - @hairton_srbija

Od celokupne njihove ponude, poželela sam da se prvo upoznam sa Raliss dvofaznom prskalicom. Ona ne može da vas ne osvoji na prvi pogled, jako je primamljive boje, savršenog mirisa i ima najbolju pumpicu koju sam do sada koristila.

 Proizvođač kaže:
Raliss 2Phase Blue Magic Water stvara trenutni vlažni i omekšavajući efekat za suvu, oštećenu, gustu kosu i pruža živahan i svetao izgled vaše jednolične kose bez sjaja. Smanjuje štetne efekte hemijskih tretmana (farbanje, pramenovi). Vlaži i omekšava kosu i olakšava češljanje i oblikovanje, ne ispire se.

Ova prskalica na mojoj suvoj, oštroj i vrlo gustoj kosi daje sjajne rezultate. Prskam je stalno. Na vlažnoj kosi daje efekat kao regenerator, i pomaže pri raščešljavanju, a kako ja moju kosu jedino mokru mogu da počešljam, zbog lokni, ova prskalica mi pomaže, učini je lakom za češljanje, i gotovo da nema opadanja kose. Pošto vrlo često peglam ili uvijam svoju kosu, i tu se pokazala jako dobro, ali omiljeni način za korišćenje mi je definitivno kada je nanosim na suvu kosu. Daje onaj osećaj kao da vam je kosa vlažna, učini je živom i razigranom, a ono što me je posebno oduševilo je to što ne mokri kosu, prskalica toliko lepo raspraši proizvod, da čak i ako imate ispeglanu kosu, neće se uviti, već ostaje lepa i nahranjena.
Moram da potvrdim da je kosa mnogo mekša i sjajnija nakon nanošenja, a s druge strane, radi se o takozvanoj magičnoj vodi, pa ni masnu kosu neće dodatno mastiti, jer ima izuzetno laganu, vodenastu teksturu.
U ovoj bočici dobijate 320ml, što je prilična količina i sigurno će vam potrajati.
Od srca preporučujem svim devojkama, nezavisno od toga da li imate masnu ili suvu kosu, prskalica će vam se sigurno dopasti..

2 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥