субота, 01. септембар 2018.

Farmasi BB krema


Sada već prilično davno pisala sam vam post o Farmasi CC kremi, od koje zaista nisam puno očekivala, a ona me je oduševila, predlažem vam da pročitate post gore, a danas vam pišem o BB kremi ovog brenda, napraviću neku uporednu recenziju, pa vi odlučite šta vama više odgovara.


Farmasi BB krema

Na samom pakovanju piše da krema sadrži:
Ulje makadamije, vitamin B3 oat extract, arganovo ulje, silk protein, kolagen i da ima SPF 15, što je čini odličnom za korišćenje u bilo kom periodu.
Kremica kao i CC sadrži čak 50ml, možete je pronaći u nijansi, Light to Medium i Medium to Dark, meni je čak Light to Medium dobra i kada potamnim, jer se sjajno prilagođava tenu, ali devojke sa tamnijom puti mogu pogledati tamniju nijansu.Tekstura ove kreme je lagana, vodenasta, jako lako se nanosi i sjajno se blenda. Prekivna moć je lagana do srednje, baš kako bi idealna bb krema i trebala da ima. Pakovanje je malo, i lako za nošenje na putovanju, a ponovo se dobije velka količnina proizvoda za jako povoljnu cenu.Krema se prilagođava tenu, te ako vam odma po nanošenju nije idealna, dajte joj par minuta, da se upije i uklopi u vaš ten. Nakon par minuta kremica se isuši, i deluje kao da nemate ništa na licu, ali nema onog dosadnog mat efekta i zatezanja, već lice izgleda blistavo.U mom slučaju ona je preživljavala nehumane temperature, pod tim podrazumevam celodnevno nošenje na +35 temperaturi celog leta, i nije makla sa lica, nikada me nije ,,izdala'', popucala, razmazivala se i slično, i zbog toga joj dugujem veliku zahvalnost...


Ako me pitate koja je krema bolja BB ili CC, ja mogu da kažem da su to za mene identične kremice, na mom licu se isto ponašaju, te ja ne mogu da odaberem bolju, obe su mi jako drage, i preporučujem da isprobate... :)

5 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥