четвртак, 13. септембар 2018.

Farmasi vodootporne olovke za usne i oči


Pre koji dan sam pisala o Farmasi EXTRALAST olovkama za oči, a današnja recenzija se nekako nadovezuje na tu. U isto vreme Farmasi je izbacio i EXPRESS olovke za oči i LIP LINER-e. Obe kolekcije su vodootporne, i karakteriše ih jaka pigmentacija i dugotrajnost, a više o tome pročitajte u nastavku posta...


EXPRESS waterproof olovke za oči dolaze u 6 prelepih nijansi. Ljubitelji olovaka za oči će se oduševiti, jer se u ovoj kolekciji između ostalih nalazi prelepa svetlo plava, maslinasto zelena, i naravno klasična crna koju ja posedujem. 
Ova olovka je za mene nešto potpuno novo, ne liči ni na jednu koju sam do sada koristila.
Olovka je toliko mekana, da klizi po oku kada je nanosite, i ostavlja za sobom intenzivnu crnu boju. Nije potreban nikakav pritisak, jako je lako raditi njome, samo je potrebno da budete obazrivi, jer se olovka može lako slomiti, jer kao što već rekoh, proizvod je mekan.
Jako je dugotrajna ako je nanosite u vodenoj liniji, na donjem kapku, sjajno se blenda, ali ono što je mene iznenadilo i oduševilo je da njome možete izvući savršeni ajlajner, možete je bukvalno pokupiti četkicom za ajlajner, ako vam je potrebna tanka linija, ili prosto direktno iz olovke, za neki dramatičniji izgled. Meni je ovo bukvalno gel ajlajner smešten u olovci. Ako volite olovke za oči, ovu ćete definitivno obožavati!Ako pričamo o olovkama za usne, zna se da sam ja potpuno zavisna od njih, i da ih često nosim umesto ruževa, zato sam se jako obradovala novoj kolekciji - LIP LINER waterproof.
Ona sadrži  nijanse, od savršene nude olovke, preko ljubičastih, crvenkastih pa sve do moje hot pink nijanse koja je u broju 10.
Tekstura ovih olovaka je identična kao kod gorepomenute olovke za oči, gelasta, lagana formula koja se neverovatno lako nanosi i razmazuje, ostavlja punu pigmentaciju, usne ne izgledaju nimalo suvo, a deluje kao da imate ruž. Moje oduševljenje njom je ogromno, jer je to bukvalno jako precizan ruž u olovci, te po jednoj ceni dobijate proizvod za više namena. Jako je mekana, tako da oprezno sa njom, može lako da se polomi. Razlikuje se od njihove standardne kolekcije, jer je kremastija, ali je jednako pigmentovana, pa ako ste ljubitelj kremastih olovaka, ili često olovke koristite kao ruž, onda je ovo idealna stvar za vas 💛5 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥