субота, 15. септембар 2018.

Lens Circle sočiva u boji


Na internetu su trenutno jako popularna ukrasna sočiva, ili sočiva bez dioptrije. Kao što samo ime kaže, to nisu sočiva koja vam pomažu u poboljšanju vida, već samo ukras koji vam može privremeno izmeniti boju ili oblik očiju. Izgledaju potpuno isto kao dioprijska, ali se u svemu razlikuju. Kako volim da ispratim trendove u svetu lepote, nabavila sam svoj par ,,rezervnih očiju'' i danas vam pišem o njima.

Sočiva u boji možete naći na mnogim mestima, čak i u lilly-ju postoje neka koja koštaju oko 2000 dinara i imaju rok mesec dana. Ja sam se odlučila da svoja poručim sa sajta lenscircle.com , jer mi se to učinilo kao bolja opcija. Cena sočiva je 29,95$, mogu se poručiti i sa dioptrijom, ako vam je to potrebno i ima puno različitih modela, a ono što je mene najviše privuklo i presudilo da poručim upravo njih je rok od čak 8 meseci.Sočiva koja sam ja odabrala su u mojoj boji očiju, samo imaju zanimljive šare i daju izgled vizuelno krupnijih očiju, a model se zove - GRANG GRANG SERIES CIRCLE LENS - CHOCO...


Sočiva su prvenstveno namenjena za različite transformacije, ako se šminkate, ili pravite umetničke fotografije, idete na maskenbal ili Noć veštica, mogu upotpuniti vaš izgled, možete odabrati ljubičaste, bele, sive, crne, mačje oči ili kakve god da poželite :)


Neću vam puno držati predavanje o postavljanju sočiva, jer nisam stručna, samo ću reći da je proces potpuno bezbolan, samo ako nemate problem s tim da dotaknete svoje oko...

Ova sočiva su došla jako slatko upakovana, sa svim potrebnim uputstvima, i sa malom količinom tečnosti za ispiranje sočiva, koja će vam potrajati nekoliko dana, kasnije je morate dokupiti u apoteci, jer je ona ključna stvar kada je održavanje sočiva u pitanju :)

Ovde možete videti razliku: 


3 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥