петак, 28. септембар 2018.

Planeri i organizacija - Kreativno Pero


Divim se ljudima koji znaju da se organizuju, da isplaniraju svoje vreme  obave sve obaveze i na kraju im ostane slobodnog vremena, divim im se, i jako sam tužna što ja nisam jedna od njih, ali i za nas neodgovorne, neorganizovane i zaboravne postoji način da to kontrolišemo, a to su šta drugo nego planer i ja vam o jednom pišem danas.


Svoj planer sam dobila od devojke koja stoji iz instagram profila @kreativno_pero . Njihov brend je nov kod nas, i oni izrađuju notese i planere, imate puno varijacija na temu, sami možete birati izgled i korice planera, pa sam sigurna da ćete kod njih pronaći neki koji vam se dopada.Ja sam dobila presladak planer, koji je ona izradila specijalno za mene, odabrala je korice koje se slažu uz moj hobi, što je jako pažljivo. 🙂
Kada poručite planer, stiže vam post ekspresom, jako slatko upakovano, meni se baš dopalo.
Planer je debeo, te ćete imati mesta da upišete sve što želite. To je nedeljni planer, i mene posebno raduje što na jednoj strani mogu da vidim koje me obaveze očekuju u nedelji koja je preda mnom.


Odlično je dizajniran, na početku svakog meseca vas dočeka preslatka slika sa citatom, ili motivacionom porukom koja će vam garant nabaciti osmeh na lice. Boje su mirne i pastelne, što je meni naročito važno.
Planer se sastoji od cele godine, podeljene na nedelje, a na samom kraju imate veliki deo koji izgleda kao notes, gde možete zapisivati ideje ili beleške, takođe, postoji jedna jako slatka stranica sa planerom za putovanja i bitnim datumima i događajima.
Planer je idealan ako ste zapošljene u firmi gde imate puno obaveza, ili imate privatno biznis, npr, šminkate, izrađujete nokte, ali i za nas koje nemamo posao, samo želimo da se malo bolje organizujemo i dovedemo malo reda u svakodnevnicu.

Od srca vam preporučujem planere @kreativno_pero, zato što iza njih stoji divan i kreativan tim. 

4 коментара:

 1. Videla sam na tvom storiju takođe ovaj planer i moram reći da je stvarno preedivan *--*
  Imam 2 planera ali ironija je da nemam vremena ni da vodim planere i nikad se ne drzim stirtkno isplaniranih stvari pa ni ne trošim vreme radeći to, jer jednostavno nikad ne znam šta će kad iskrsnuti i promeniti se, pa nema smisla, bar ja tako vidim, pa mi ti planeri skupljaju prašinu na policama, ali opet mi je drago i pošujem to što neko želi da ima bolju organizaciju i što redovno popunjava svoj planer, nekako mi je to tumblr i baš super ali sama nema šanse da praktikujem.
  A što se tiče brenda imam samo reči hvale, vidim da su na sve obraćali pažnju, dizajn je stvarno prelep, pakovanje odlično, sve je na svom mestu što bi se reklo hahah :) <3 <3 <3


  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
 2. Planer izgleda stvarno prelijepo, mnogo mi se dopada i ja sama volim da sam organizovana, a ovakve stvari itekako pomažu u tome, ja trenutno pravim sama svoj planer i jedva čekam da vidim kako će na kraju ispasti :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 3. Planer je presladak, mnogo mi se dopada, a i veoma je praktičan naročito za nas blogerice. Slike su odlične . ;) <3

  Nestvarni svijet blogerke

  ОдговориИзбриши
 4. Mislim da je jedan takav potreban svakoj djevojci, super post.

  ♥ ★ ♥ https://pinkpassionisfashion.blogspot.com ♥ ★ ♥

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥