петак, 21. септембар 2018.

Sigma Nightlife paleta by Camila Coelho


Pre dobrih 6 meseci na poklon sam dobila Sigma Beauty Nightlife paletu senki za oči koju su napravili u saradnji sa Camilom Coelho. Od tada ona važi za najskuplji komad šminke u mojoj kolekciji, sa cenom od nekih 40$... U današnjem postu vam pišem moje konačno iskustvo sa njom, jer sam imala vremena da je naširoko testiram, zato pređimo na recenziju.


Paleta se nalazi u pakovanju od crnog kartona, sadrži 12 nijansi i u gornjem delu ima ogledalo.


Cela paleta ima 12g, što izađe da svaka senka teži 1g, malo manje od prosečne količine, ali tako je uvek sa paletama.
Camila je u jednom svom videu rekla da je ona zamislila da svaki red od 4 boje sačinjava jedan makeup look, ali naravno, senke se mogu i mešati.
U paleti preovladavaju hladni tonovi, i može se puno toga izvesti sa njom.

Senke se krune kada ih dodirnete četkicom, ali u današnje vreme je to postalo prihvatljivo, i znači da se radi o čistom pigmentu.Sama po sebi, paleta je lepa, i može se iskoristiti na više načina, ima sjajne boje za pregib, neutralne, ljubičaste, i verujem da bi se dopala ljubiteljima šminke koji vole hladne tonove. Boje su pigmentovane, ja bih to uporedila sa pigmentacijom kod Makeup Revolution senkica, ali se mnogo lakše blendaju. Bukvalno u par poteza senka je skroz izblendana, što ovu paletu čini pogodnom i za početnike.

Posle 6 meseci korišćenja mogu reći da mi je drago što je imam u svojoj kolekciji, ali da sama ne bi kupila njihove palete u budućnosti jer smatram da sličan kvalitet možete pronaći i kod nas za povoljniju cenu. Ako ipak želite da priuštite sebi nešto od Sigme, onda su četkice mnogo bolji izbor, a možete ih poručiti na sajtu beautybay.com ili makeuplaza.rs . :)

8 коментара:

 1. Jako volim Camilu,preslatka mi je! Paleta je redivna kao i same boje! 😃

  PajaMala.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Wow this looks amazing!!

  https://elenabienvenido.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 3. Nisam cula za ovu paletu, ali deluje zanimljivo <3
  placeofadventuregirl.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. I totally love the colors! Looks like a beautiful palette <3
  xoxo
  Lara

  www.verylara.com

  ОдговориИзбриши
 5. They look so easy to apply I have some palettes that are a nightmare they don't seem to show much but these ones look incredible and the colours are super gorgeous xoxo Cris
  https://photosbycris.blogspot.com/2018/09/discovering-albert-park.html

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥