недеља, 23. септембар 2018.

DressLily Favoriti

Skoro da se i ne sećam kada sam poslednji put zavirila na sajt Dresslily . To je sajt za online kupovinu koji dosta podseća na ostale, ali se ipak izdvaja po jednoj bitnoj činjenici, to je jedini sajt na kome ja kupujem farmerke, jer mi se jedino njihova ponuda dopada, u nastavku vam neću predstavljati farmerke, jer mi je jasno da to nije zanimljivo svima, već neke zanimljivije stvari. :)

Kao što znate Halloween sniženja su trenutno vrlo aktuelna, te ako vas zanima to, možete pogledati celokupnu ponudu na linku...
Neke stvari koje su meni bile zanimljive možete videti u nastavku, one nisu nužno namenjene samo za maskiranje, već se mogu nositi samostalno, nezavisno od toga :)

A takođe, na ovom sajtu imate i veliku ponudu Halloween rasprodaje samo za muškarce, pa mi nije bilo teško da istražim i ovu kategoriju i oredstavim vam neke proizvode. Ponovo sam se fokusirala na odevne predmete koji nisu samo kostimi, već univerzalne stvari koje možete nositi svakodnevno :)

Here are the new arrival: https://www.dresslily.com/promotion-pre-sale2-special-638.html?innerid=2306?lkid=16679706
https://www.dresslily.com/promotion-halloween-men-special-640.html?innerid=2330?lkid=16679706
https://www.dresslily.com/promotion-decor-sale-special-631.html?innerid=2145?lkid=16679706
It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday

There will be a discount

Use code " DLAnniversary " for all order with over 25USD save 3USD 

Use code"DLAnniversary"  for all order with over 50USD save 6USD

Use code " DLAnniversary " for all order with over 100USD save 12USD

2 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥