недеља, 07. октобар 2018.

EverGreen piling za telo


Shvatila sam da ja ne pišem dovoljno o pilinzima, što je vrlo čudno, jer ih brže potrošim od kupke. Pilinge koristim na dnevnom nivou, jer ih imam toliko da stalno menjam, ali nikada me nijedan nije naročito oduševio. Do sada sam uvek koristila šećerne ili kafene pilinge, koje i dalje volim, ali sam poželela da isprobam i jedan piling od soli, u ovom slučaju morske, i tu je na scenu stupio EverGreen piling za telo iz Green for Skin radionice.

Green for Skin potražite na facebook-u (KLIK) i na instagramu (KLIK)
Piling je smešten u kutijici i sadrži 125ml. Prvo što želim da navedem je da ovaj piling sadrži samo 4 sastojka, što je neverovatno, i svi sastojci su prirodni i jako dobri za našu kožu. Piling se sastoji od kokosovog ulja, morske soli, mineralnih pigmenata i mirisnog ulja.
Piling od soli spada u blaže, jer čestice soli nisu krupne, te se može koristiti i više puta nedeljno.

Namenjen je svim tipovima kože, a ubrzo će vam biti jasno zašto.
Na prvi pogled, a i dodir, piling može da vas zavara, sećam se da kada sam ga dotakla, pomislila sam kako je jako gust i čvrst, i da ću morati da ga razblažim vodom, ali kada sam krenula da ga pokupim prstom, kokosovo ulje se opustilo u dodiru sa toplotom tela, i otopilo se, te sam dobila najuljaniji i najhidratantniji piling kojeg su moje oči videle do sada.
Kada ga nanesete na telo, piligujete ga laganim pokretima, tada će se skinuti mrtve ćelije sa kože, koje je čine suvom i grubom, a nakon ispiranja, koža ostaje mekana, glatka i nahranjena. Ima onaj prelepi sjaj, koji sam ranije mogla da postignem samo nakon sunčanja, kada se namackam uljima. Kao da vrati koži blistavost i učini da ona deluje sveže i mlado...


Ako volite pilinge, preporučujem vam da isprobate ovaj. Pred nama je zimski period, koji zna biti neprijateljski raspoložen prema našoj koži, pa hidratacija nikada nije na odmet. Od srca preporučujem zaista, jedna od boljih stvari koje sam ja do sada probala.
Inače, piling imate u više mirisa, moj je frandžipani, ranije meni potpuno nepoznat miris, u pitanju je neki svež, blag, cvetni, koji vam od srca preporučujem, ali ako ste ljubitelj kokosa ili ruže i ti mirisi su dostupni, na vama je da odaberete. Cena pilinga je 300 dinara, verujem da svako može da priušti ovo savršenstvo. 

5 коментара:

  1. Hi Jana! I havent´t known that product, but I would like to tried it. It looks very interesting.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  2. Nikada nisam cula za ovaj brend, nisam ni sigurna moze li se naci kod nas. Piling se cini super, ja nemam obicaj kupovati pilinge vec ih sama doma radim, radim ga sa kokosovim uljem, kavom i secerom ili sa solju, ovisi zelim li blazi ili jaci piling. Odlicna recenzija 😊

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥