понедељак, 15. октобар 2018.

Farmasi Scandal Lash Extra Volume maskara


Retko pišem o maskarama, jer su svake trepavice drugačije, međutim, imam isti tip trepavica kao i velika većina devojaka, a to su guste i kratke, te smatram da možda mogu da preporučim maskaru koja će odgovarati, zato mislim da je ova o kojoj ću vam danas pričati vredna pažnje, jer je meni, na mojim problematičnim trepavicama savršena, daje mi baš taj, takozvani dramatični izgled, koji sve mi danas želimo, u to ime, čitate o Scandal Lash Farmasi maskari

Ja ne znam da li ste se ikada susrele sa maskarom od 14ml, ja lično nisam, jer je to skoro duplo više od uobičajene količine za maskaru.Maskara dolazi u crnom pakovanju, i ima moj najdraži oblik četkice, mekana i gusta vlakna, koja obgrle svaku dlaku.
Savršena je što se tiče gustine, nije vodena, ali je dovoljno retka da se ne stegne brzo. Ne slepljuje trepavice, i produžuje ih. Moje su skoro duplo duže nakon samo jednog sloja. Ako vam je malo jedan sloj, možete naneti i drugi, izgledaće ok i sa njim, sve  preko toga smatram da je previše.
Dobra strana ove maskare je da se ne skida tako lako, nije vodootporna, ali po koju suzu ili visoke temperature podnosi savršeno, dok se vrlo lako uklanja sa druge strane, bilo kojom micelarnom vodom.


Maskara se brzo suši na trepavicama, i meni se ne preslikava na kapak, što je dodatna prednost, jer niko to ne voli. Nije jedna od onih koje izgledaju sjajno na početku, ali trepavice padnu nakon par sati nošenja. Ja ovu maskaru već danima nosim na posao, gde provedem 10 sati, i ona je identična kao na početku, ne kruni se, ne opada sa trepavica i ne razmazuje se, a volumen je prisutan sve dok ne odlučite da je sami skinete sa trepavica...


Savršena maskara za sve nas sa kratkim trepavicama.. :)

6 коментара:

 1. Nisam isprobala nista od Farmasi kozmetike, a bas bih voljela. Kada cu narucivati sigurno cu obratiti paznju na ovu maskaru. Jako dobra recenzija.

  beautybydorotea.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. odličan post. započela sam blog na engleskom i objavila prvi post. Bila bih ti jako zahvalna kada bi me zapratila i podržala.

  ОдговориИзбриши
 3. This looks so good! I have to try it. Thanks for sharing it! xx

  https://fallingforvogue.blogspot.com/2018/10/powerful-duo-with-nacomi.html

  ОдговориИзбриши
 4. Ne koristim farmasi kozmetiku, ali sam mnoge maskare (od svih brendova) isprobala, pa bih možda mogla i ovu :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥