недеља, 28. октобар 2018.

Pure Natural matirajući puder za lice


Nažalost nemam priliku da svaki dan isprobavam prirodnu šminku, pa se uvek oduševim kada je napokon dobijem. Današnji post je za sve ljubitelje prirodnih proizvoda, jer vam pišem o jednom jako posebnom puderu...Pure Natural Matirajući puder


Devojka sa instagram profila @purenaturalrs je napravila prirodni puder za lice, koji sadrži samo 3 sastojaka (skrob, kaolin i esencijalno ulje)...
Puder mi se dopao na prvu, jer je jako simpatičnog izgleda, belo pakovanjce kao kod kreme, sa slatkom etiketom. Ne znam koja je gramaža u pitanju, ali deluje kao da ga ima mnogo, jer se puderi ovog tipa vrlo sporo troše.

On je potpuno bele boje u pakovanju, ali kada ga nanesete na lice postane transparentan, prilagodi se tenu, i izgleda sjajno. Vrlo sitno je samleven, jako, jako fin, i na licu ostane onaj tanak sloj, koji se retko može postići s puderima u prahu.
Miris ovog pudera je svež i citrusan, i verujem da bi se svima dopao.

Možete ga koristiti na 101 način. Može se naneti četkicom ali i sunđerčićem za puder. Možete ga koristiti za setovanje celog lica, samo T zone, ili kao ja, za setovanje korektora ispod očiju, a dobro se pokazao i za takozvani ,,baking'', izbor je na vama, koristila sam ga za sve i svašta i ispunio je moja očekivanja u potpunosti.Kao što možda znate (jer to uvek ponavljam) imam izuzetno suvu kožu, i nije mi potreban mat izgled, ali pritom, ne volim kada puder ostane blago lepljiv, tj ne osuši se, te uvek setujem celo lice, sa vrlo malom količinom, i meni je sjajan za tu namenu, lice mi izgleda glatko i ujednačeno, bez bilo kakve teksture, kao da je blurovano. Međutim, osećala sam da je nefer da vam preporučim puder za matiranje dok ga ne isprobam na osobi sa masnom kožom, te ga je moja drugarica uzela za jedno korišćenje i oduševila se do te mere da ga je zaplenila. Radi poređenja, ovaj proizvod bolje drži sebum pod kontrolom od Rimmel-ovog stay matte pudera.
Bilo da imate normalnu, masnu kožu, ili prosto volite da setujete lice, preporučujem vam ovaj puder jer je zaista sjajan i potpuno prirodan proizvod.
Posetite profil @purenaturalrs jer u ponudi ima još nekoliko jako zanimljivih proizvoda.

2 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥