субота, 10. новембар 2018.

Evergreen biljni sapun i krema za ruke i telo


Pre nekog vremena sam dobila poklon paket prelepe Green for Skin kozmetike, koja je domaće proizvodnje i potpuno prirodna. O nekoliko proizvoda sam vam već pisala, mleko za skidanje šminke mi je već pri kraju, a balzam za kosu sam uveliko potrošila, iako imam još gomilu proizvoda za te namene, nisam mogla da se odvojim od ovih, odlučila sam da vam predstavim i poslednja dva proizvoda ove kozmetike koje imam kod sebe, a u pitanju su domaći biljni sapun i hidratantna krema za ruke i telo.

Kao što znate, Green for Skin kozmetiku možete pronaći na njihovoj instagram stranici (klik) i na facebook-u (klik)

Domaći biljni sapun

-sapuni u čvrstom stanju su nažalost zapostavljeni, ali ja ih se nikada ne odričem kada je pranje ruku, četkica i sunđera za šminkanje u pitanju.
Imala sam negativno iskustvo sa jednim izvikanim brendom za sapune, koji mi je uništio sunđer za šminkanje, učinio ga tvrdim, suvim i grubim, pa sam tako morala da ga bacim posle samo par korišćenja. Ako to rade takvim stvarima, zapitajte se šta rade našoj koži.
Totalni preporod smo doživeli, moj sunđer za šminkanje, moje ruke i ja kada sam krenula sa korišćenjem ovog sapuna. Sapun je bogat raznim uljima, pa vam ni na sekund neće isušiti kožu ruku ili sunđer, čak naprotiv. Divno miriše, lepo i blago peni i zaista je odličan izbor ako koristite sapune za ovu namenu...Hidratantna krema za ruke i telo

-je zaista odličan proizvod. Ima svež miris ruže, lagane je teksture i lepo neguje, kožu ostavlja glatkom i mirišljavom. Nemojte se prevariti i naneti kao ja veliku količinu, jer je potrebna jako mala, krema se lepo razmazuje, te nema potrebe za preterivanjem, da ne bi imali one bele linije po telu. Ovom kremom sam mazala ruke i noge i jako mi je prijala, ovo je definitivno najlaganija krema koja zaista hidrira, nije kao neki proizvodi koji samo mirišu, a od hidratacije ni traga, ovo vam je pun paket.
Količina nije velika, ali je dovoljna, jer je krema hranljiva, i treba vam je mnogo manje nego nekih drugih.Neki od sastojaka u ovoj kremi su: bademovo ulje, ulje pirinča, glicerin, pantenol, vitamin e...
Potpuno je prirodna, nema sumnjivih hemikalija  i od srca vam je preporučujem.4 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥