уторак, 13. новембар 2018.

Farmasi Face Sculpting paleta


Kao glavni novitet u ovogodišnjem oktobarskom Farmasi katalogu dočekala nas je Farmasi Face Sculpting paleta. Farmasi je odlučio da nas obraduje jednom profesionalnijom paletom za konturisanje, koja je meni bila i više nego potrebna, pa sam odlučila da je isprobam što pre... :)

Sve svoje Farmasi proizvode poručujem na instagram profilu @farmasi_sparkle_and_shine
Farmasi Face Sculpting paleta dolazi u plastičnom, crnom pakovanju, u gornjem delu ima ogledalo, sadrži 3 nijanse, tamniju i svetliju nijansu za konturisanje i puder za setovanje lica, i svaka nijansa sadrži po 5g.


Ono što je bio prvi utisak kada sam otvorila paletu je to da samo Farmasi može da postigne taj miris kod praškastih proizvoda, bukvalno, miris njihovih senkica, hajlajtera, rumenila bih mogla da prepoznam među 100 različitih :)

Paleta sadrži dve nijanse za konturisanje, koje se mogu uklopiti i mešati ma kakav god ten da imate.
Sve tri nijanse su potpuno mat, jako lepo pigmentovane, ne previše, što je ključ kada su ovi proizvodi u pitanju, jer niko ne želi prenaglašene konture.
Meni za konturisanje u toku dana najviše odgovara nijansa u sredini, kada je izblendam, gotovo da se i ne vidi, samo na licu stvori onu prirodnu senku, da onaj vizuelno mršaviji izgled licu i prelepo utopli obraze, pa ja nakon nje ne nanosim nijedan bronzer preko, te mi je ova paleta 2u1 :)
Najtamnija nijansa je dobra za večernje izlaske ili posebne prilike kada želite jaču i dramatičniju šminku, ali ja je koristim u kombinaciji sa najsvetlijom nijansom iz ove palete, pa mogu da sama napravim boju kakvu želim.Sve tri nijanse se jako lako kupe četkicom i blendaju, pa sa njima nikada nećete izgledati ,,prljavo", čak i totalni početnici u šminkanju mogu da dobiju savršeni izgled, jer se nijanse sa lakoćom ravnomerno rasporede.Ovu paleticu možete koristiti u puno namena. Primarna namena je da se njome konturišete, ali je savršena i kao bronzer, ali i senka za oči, idealna smeđa, mat nijansa za pregib. Ona je definitivno moj izbor kada je u pitanju konturisanje lica, sve ostale bronzere sam ostavila po strani.

5 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥