петак, 30. новембар 2018.

NC Kozmetika - Coffee Sugar Scrub


Ako pratite moje društvene mreže, onda ste se sigurno i same uverile da ja stalno zvocam o pilinzima, kako je piling tela i lica jako važan, nezavisno od tipa kože i godišnjeg doba, piling je uvek dobrodošao.
Ako već imam priliku da biram, uvek ću odabrati kafeni piling, jer mi je on definitivno najdraži, uživam u toj mešavini mirisa kafe i ulja, i taj mali ritual dva puta nedeljno ne bih menjala ni za šta.
Danas vam pišem o jednom kafenom pilingu, potpuno prirodnom, domaće proizvodnje.


NC kozmetika je jedan od najpopularnijih prirodnih brendova kod nas, sasvim zasluženo, jer stalno imaju novitete, proizvodi su visokog kvaliteta, i kod njih možete pronaći sve što vam je potrebno za negu tela, lica i kose.
Možete ih pronaći na facebook-u (klik), instagramu (klik), a imaju i svoj sajt (klik).

COFFEE SUGAR SCRUB

Kada sam dobila priliku da odaberem proizvod, bez puno razmišljanja sam uzela kafeni piling sa mirisom pomorandže (u ponudi ima još puno mirisa).


Proizvod dobijate u plastičnoj kesici sa zatvaračem, i sadrži 260g. Kesa je vodootporna pa ga možete čuvati u tuš kabini, a da ne brinete hoće li ostati čitav.

Piling je zapravo mešavina zrna kafe, braon šećera i morske soli u kombinaciji sa bademovim i kokosovim uljem i eteričnim uljem narandže, možete ga koristiti za lice i telo.
Granulice pilinga su krupne, pa ako volite grublje pilinge, zadovoljiće vaše potrebe, ali ako ste više za nežan piling, onda ga možete ,,ublažiti" dodavanjem vode.
Zbog eteričnog ulja narandže, miris neodoljivo podseća na jafa keks, pa tako i mirišete nakon korišćenja, a taj miris se zadržava i nakon što isperete piling.Rezultat nakon pilingovanja je odličan, izumrle ćelije su uklonjene, tako da u narednim danima nema perutanja, koža je nežna, glatka i hidrirana zahvaljujući uljima, deluje zdravo i blistavo.
Pre nekog bitnog događaja, kada vam je neophodno da šminka izgleda savršeno, obavezno upotrebite piling, da uklonite čestice sa lica, pa će nakon toga sve što stavite na lice izgledati mnogo bolje.
Piling je preporučljivo koristiti 2 puta nedeljno, ali vi same možete odlučiti koliko vam je dovoljno.


Preporučujem vam ovaj piling, prvenstveno jer je prirodan i napravljen od sastojaka koji su potpuno bezbedni za našu kožu, a vrlo je kvalitetan, pa ćete sigurno biti zadovoljni efektom koji dobijate korišćenjem.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na čitanju i komentaru ♥