уторак, 18. децембар 2018.

INGRID Ideal Eyes paleta senki za oči


Iako je dobro imati veliku paletu senki, sa mnogo boja i puno izbora, mnogo je bitnije da imate jednu malu i kompaktnu, sa korisnim nijansama koja će biti vaš saputnik na putovanjima, ali i u svakodnevnom korišćenju.
Ja sam odabrala Ingrid Ideal Eyes paletu, za koju sam u početku mislila da će biti odlična svakodnevna paleta, sa diskretnim nijansama, ali sam nakon toga upoznala i njenu drugu stranu, a o tome više u nastavku posta.


Kao što uvek ponavljam, Ingrid proizvode možete kupiti na sajtu Kozmetika&Parfemi, na kom možete pronaći i mnoge druge proizvode.Paleta koju sam ja odabrala je u broju 06, a pored nje, u ovoj kolekciji ima još 9 paleta sa zanimljivim nijansama.
Sadrži 5 nijansi, i sve imaju sedefastu završnicu.
Paleta se može koristiti sa suvom i sa mokrom četkicom, u zavisnosti šta odaberete, dobićete potpuno drugačiji efekat.

Ako odlučite da ovu paletu koristite na klasičan način, suvom četkicom, dobijate srednju pigmentaciju, koja je idealna za dnevne look-ove, ova paleta vam je dovoljna,  jer sa njom možete postići mnogo različitih izgleda, jedino što fali je jedna mat nijansa za tranziciju, ali ukoliko imate mat bronzer, to je rešen problem.Drugi, i meni lično zanimljiviji način je nanošenje sa mokrom četkicom. Senke se tada transformišu, i ponašaju se kao tečne, postanu mnogo pigmentovanije, lako se nanose, i setuju se vrlo brzo, nakon jednog minuta postanu suve, a nakon toga mogu da opstanu na oku ceo dan, bez ikakve baze. Takođe, ako ste spretne, njima možete izvući i savršeni ajlajner, nekom preciznijom četkicom.Za 425 dinara, koliko ova paleta košta, dobijate sjajan proizvod, koji možete koristiti na mnogo različitih načina, te postići različite look-ove, kako za svaki dan, tako i one za posebne prilike.

11 коментара:

 1. Wooe, stvarno izgledaju premoćno. Bijela me baš iznenadila. Obično je toliko svijetla da se jedva i vidi, a tu je taako woow. Zaista se isplati imati jednu ovako dobru paletu 😍😍

  ОдговориИзбриши
 2. Ova paletica je sjajna, nijanse mibse mnogo svidjaju, a iskreno za tu cenu je pristupačna i verujem super 😊😊

  ОдговориИзбриши
 3. SO Beautiful post, from beginning to end of post. Christmas Sale Up To 10% OFF All Bridesmaid Dresses Shop Now This Offer So limited.

  ОдговориИзбриши
 4. great post!

  Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

  http://www.okcheori.com

  ОдговориИзбриши
 5. Great Post. Lovely Blog.
  Follower # 522
  I am following your blog. hope follow back,xxx
  BeautyDrugs new blog post click & comment

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥