недеља, 20. јануар 2019.

NC Kozmetika - Maska za lice i ulje za kosu


Nedavno sam vam pisala o pilingu za lice i telo NC kozmetike, a danas sa vama delim utiske o još dva proizvoda ovog brenda, a u pitanju je Maska za lice sa proteinima i glinom i Hranljivo ulje za kosu
Kao što sam već rekla u prethodnom postu, NC kozmetika je domaće proizvodnje i potpuno prirodna, ima veliki broj proizvoda u ponudi, te ćete tamo pronaći nešto za sebe, kakvu god kožu i kosu da imate...
Možete ih posetiti na facebook-u (klik), instagramu (klik) i na njihovom sajtu (klik).


Maska za lice sa proteinima i glinom

- Ja obožavam maske za lice, to mi je najdraži deo kada je nega kože u pitanju i uživam u svakom trenutku, zbog toga sam se jako obradovala ovoj maski.
Aktivni sastojci u ovoj maski su: proteini pšenice, bela glina/kaolin, ulje jojobe, shea puter, biljni ekstrakti, vitamin E, d pantenol, alantoin.
Ovde možete videti  šta svaki od ovih sastojaka radi za vašu kožu, a u nastavku ću vam preneti svoje iskustvo.

Ova maska dolazi u pakovanju od 30ml, što je sjajno, jer tu količinu možete da potrošite pre nego što maski istekne rok, jer kao što već znate, prirodni proizvodi imaju kraći rok trajanja od onih drugih.
Sivkaste je boje i kremaste teksture. Ja je koristim tako što tanak sloj utrljam u kožu i ostavim ga tako 15/20 minuta. Iako maska sadrži glinu, ne zateže kožu dok se suši, pa ako imate izuzetno suvu kožu, kao ja, nemojte brinuti o tome.
Miris je vrlo prijatan, i zadržava se dok god vam je maska na licu. Nakon 20 minuta, maska je postala prozirna i isušila se, ali se nije stegla, kao neke druge maske sa glinom. Lako je možete isprati, a nakon toga koža bude jako glatka i zategnuta/elastična. 
Mrtve ćelije koje čine da naša koža ima teksturu su odstranjene, i lice ostane blistavo. 
Masku je dovoljno koristiti 2/3 puta nedeljno, kako bi vašu kožu održali blistavom i zdravom, ali je takođe sjajna za korišćenje i pre nekog šminkanja, kada vam je važno da šminka izgleda besprekorno a to može samo na negovanom i glatkom licu...
Namenjena je svim tipovima kože, meni, sa izuzetno suvom kožom lica jako prija, i preporučujem vam da isprobate...


Hranljivo ulje za kosu

-  Ne samo da imam suvu kožu lica, već mi je i kosa jako suva. 
Moja kosa je kovrdžava, i imam veoma debelu vlas, što je čini jako suvom i često izgleda beživotno, pa su za mene ulja za kosu jedini spas. 
Hranljivo ulje za kosu NC kozmetike je zapravo miks nekoliko ulja: ulje makadamije, ulje argana, ulje badema. Svako od ovih ulja je dobro za našu kosu i pruža nam neku beneficiju, pročitajte ovde.
Dolazi u bočici sa prskalicom i sadrži 30ml, žućkaste je boje i srednje gustine.
Miris ovog ulja je savršen, i zadržava se neko vreme nakon što ga nanesem na kosu.
Miks ovih ulja se za moju kosu pokazao odlično. Ja ga nanosim na vlažnu kosu posle pranja, ali i u toku dana, ako mi kosa izgubi sjaj, i postane suva. Dve pumpice su mi dovoljne da namažem donju polovinu kose, jer je ulje gusto, samim tim i jako, ali se lagano raspoređuje po kosi.
Nakon što ga nansem, koža istog trenutka dobije sjaj, a kroz par minuta, nakon što se upije postane mekša i hidrirana.
Ako imate masni koren i suve krajeve, onda će vam ovo ulje biti sjajno, da ga u maloj količini nanosite samo na krajeve, ali ako ste kao ja, i imate potpuno suvu kosu, koja se ne masti, onda ćete ga obožavati, jer je ovo ulje spas.3 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥