четвртак, 08. август 2019.

Zanimljivosti na AW Bridal sajtu


Iako mi ovakvi sajtovi nisu česta stanica, nekad, dok satima lutam po onlajn prodavnicima zalutam na neki sajt poput ovoga, oduševim se, i poželim da podelim sa vama. U ovom slučaju, radi se o sajtu AW BridalSajt je prvenstveno namenjen budućim mladama, a i mladoženjama, što da ne, budući da ja nisam ništa od toga, a i dalje me zainteresovao, verujem da će i vas, iako vam možda ,,ludi kamen'' nije ni na pameti.

Kao što sam već spomenula, sajt je namenjen organizaciji venčanja, te tako na njemu možete pronaći venčanice, hajine za deveruše, aksesoare, ali i stvari za dekoraciju i uređenje prostora, taj deo je meni bio najzanimljiviji, priznajem.

Ako posetimo AW cheap bridesmaid dresses, pronaćićemo haljine za deveruše. Iako kod nas nije čest slučaj kupovinna hajina deverušama, u svetu je to sasvim normalna stvar, pa tako su deveruše dobile svoj kutak ovde...

 

Budući da je ovaj sajt internacionalni, da šalju za sve države, gradove i mesta, imaju čak i svoje verzije sajta za ljude iz Ujedinjenog Kraljevstva (Engleska i njene komšije) - AW Bridal UK Bridesmaid ali i za one koji su iz Nemačke, ili samo žive tamo - AW Bridal DE.

Ako ste vi buduće mlade, ali i ako niste, posetite ovaj sajt, ako ništa drugo, da ubijete vreme i nagledate se preslatkih stvarčica...

1 коментар:

Hvala na čitanju i komentaru ♥