четвртак, 03. октобар 2019.

Ingrid Liquid Highlighters


Za ovo vreme, dok sam bila odsutna, i nisam pisala blog, Ingrid je bio vredan i uvrstio u svoju ponudu mnogo zanimljivih proizvoda, između ostalog i tečne hajlajtere, o kojima ću vam danas pisati. Ukoliko volite hajlajtere, pročitajte post do kraja, jer bi ovi mogli da vam se dopadnu.


Svi Ingrid proizvodi koje posedujem su poručeni sa sajta Kozmetika i Parfemi, te vam preporučujem da i vi posetite ovaj sajt jer ima najveći izbor a najpovoljnije cene kada je Ingrid u pitanju.


Ingrid Liquid Highlighter

Osnovne karakteristike ovog Ingridovog noviteta možete videti kod njih na sajtu. 
Hajlajter je dostupan u tri nijanse: beige, gold i silver, a prve dve ja posedujem u svojoj kolekciji, i u nastavku ću vam ih prikazati.

Proizvod se nalazi u plastičnoj tubici, sadrži 20ml i gelaste je teksture, obogaćen hijaluronskom kiselinom, i na licu je jako lagan. 
Iako su hajlajteri iste teksture, oni se međusobno jako razlikuju, čak su potpuno drugačiji.

Nijansa Beige je klasični sedefasi hajlajter, malo gušći. Idealan za većinu devojaka kod nas, jer šampanj boja lepo stoji svakom tenu.
Budući da ja na licu obožavam sedefaste hajlajtere, bez krupnog i izraženog šimera, meni se ovaj jako dopao, za nanošenje, preko pudera na određenim delovima lica. Iako je gelast i ne suši se, ipak se ne razmazuje se i ne preslikava, te je bezbedan za korišćenje za sve tipove kože. Idealan je ako imate suvu kožu i za mešanje sa puderom ili prajmerom, kako bi ste celom licu dali prirodnu bistavost.

Najbolji efekat kod mene ima kada ga preko pudera nanesem na jagodice, i ne setujem taj deo kasnije, lice mi bude blistavo ceo dan, sve dok ne uklonim šminku.Nijansa Gold je takođe prelepa, ali je ja koristim za drugu namenu. Ovaj hajlajter ima zlatnu osnovu, te je divan za naglašavanje preplanulog tena, i sadrži sitne šljokice, koje su naročito lepe na telu. Ja ga koristim na ramenima i ključnim kostima, kada mi je bitno da mi koža izgleda zdravo, blistavo i negovano. Budući da je vrlo intenzivan, potrebno je da se pomeša sa losionom za telo. 

Što se tiče korišćenja na licu, mešam ga sa kremom ili prajmerom, u zavisnosti šta toga dana nosim, a naročito kada znam da ću kasnije naneti neki prozračan puder, jer volim da se ovaj hajlajter nazire ispod njega.Obe nijanse su sjajne, pa ako ste se dvoumile koju da uzmete, nadam se da sam vam olakšala izbor. :)

2 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥