понедељак, 07. октобар 2019.

Ingrid STROBING GLOW Highlighter set


Još jedan novitet na sajtu Kozmetika & Parfemi i ponovo hajlajter, ali ovog puta paletica. Ako su vam se hajlajteri iz prethodnog posta dopali, ovu paletu ćete obožavati.Ingrid STROBING GLOW Highlighter set
Ovaj set od 3 hajlajtera dolazi u prepoznatljivom Ingrid okruglom pakovanju od čvrste plastike, i hajlajteri su fizički odvojeni, pa nećete imati problem prilikom uzimanja proizvoda iz pana. Ima 15g, 5g po nijansi, što je sjajno, prelepog je mirisa, i sve tri nijanse su vrlo nosive i korisne.
Predpostavljam da je paleta smišljena kao naredni korak nakon nanošenja tečnih hajlajtera iz prethodnog posta, jer su nijanse identične kao tamo, što je sjajno, da fiksirate kremasti hajlajt i učinite ga još intenzivnijim, ali naravno da možete i odvojeno.


Nijansa Beige je klasični hajlajter, koji odgovara svakom tenu, on je i najblaži od svih, ali na licu izgleda prirodno, ne ističe teksturu i daje prirodni, blagi sjaj licu.
Nijansa Gold je za preplanule devojke, a mi, blede ko duhovi možemo da ga korostimo kao sjajni bronzer ili toper preko mat bronzera, za tu namenu je sjajan, i ja ga svakodnevno koristim na taj način.
Nijansa Silver je zapravo beli hajlajter sa srebrnim česticama, vrlo jak i intenzivan, naročito lep za devojke sa izuzetno svetlom kožom, meni je baš lep, ali ga najmanje koristim jer mi nijansa ne odgovara.Sve u svemu, i da samo jednu nijansu koristite, ovo je vrlo isplativ proizvod, što zbog kvaliteta, tako i zbog nijansi i gramaže. Imate tople preporuke od mene.

2 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥