понедељак, 07. октобар 2019.

Ingrid STROBING GLOW Highlighter set


Još jedan novitet na sajtu Kozmetika & Parfemi i ponovo hajlajter, ali ovog puta paletica. Ako su vam se hajlajteri iz prethodnog posta dopali, ovu paletu ćete obožavati.Ingrid STROBING GLOW Highlighter set
Ovaj set od 3 hajlajtera dolazi u prepoznatljivom Ingrid okruglom pakovanju od čvrste plastike, i hajlajteri su fizički odvojeni, pa nećete imati problem prilikom uzimanja proizvoda iz pana. Ima 15g, 5g po nijansi, što je sjajno, prelepog je mirisa, i sve tri nijanse su vrlo nosive i korisne.
Predpostavljam da je paleta smišljena kao naredni korak nakon nanošenja tečnih hajlajtera iz prethodnog posta, jer su nijanse identične kao tamo, što je sjajno, da fiksirate kremasti hajlajt i učinite ga još intenzivnijim, ali naravno da možete i odvojeno.


Nijansa Beige je klasični hajlajter, koji odgovara svakom tenu, on je i najblaži od svih, ali na licu izgleda prirodno, ne ističe teksturu i daje prirodni, blagi sjaj licu.
Nijansa Gold je za preplanule devojke, a mi, blede ko duhovi možemo da ga korostimo kao sjajni bronzer ili toper preko mat bronzera, za tu namenu je sjajan, i ja ga svakodnevno koristim na taj način.
Nijansa Silver je zapravo beli hajlajter sa srebrnim česticama, vrlo jak i intenzivan, naročito lep za devojke sa izuzetno svetlom kožom, meni je baš lep, ali ga najmanje koristim jer mi nijansa ne odgovara.Sve u svemu, i da samo jednu nijansu koristite, ovo je vrlo isplativ proizvod, što zbog kvaliteta, tako i zbog nijansi i gramaže. Imate tople preporuke od mene.

3 коментара:

 1. "Great article! Thanks for sharing this with us.

  Check us out at Tropika Club Magazine

  Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

  To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

  Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

  1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

  2.How to care for your hair between Salon Visits

  3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

  4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

  5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥