четвртак, 24. октобар 2019.

Vollare Pro Oil serumi za kosu


Kao što sam ponovila više puta, imam vrlo nezahvalan tip kose, ona je gruba i suva sa prirodnim kovrdžama, koja zahteva svakodnevnu negu i dubinsku hidrataciju.
Ranije, dok još nisam znala puno o svojoj kosi, trpala sam na teme gooomilu različitih proizvoda, sve u nadi da će mi kosa biti mekša i zdravija, ali sam postigla samo kontra efekat, i opadanje kose, usled prezasićenog temena, i od tog trenutka sam iz korena promenila način na koji je negujem...


Prvo što sam naučila, i sa čim će se verovatno složiti sve devojke sa tipom kose sličnim mojoj je da su ulja holy grail za tretiranu, suvu, kovrdžavu kosu, i da su ona nezaobilazna kada je nega u pitanju.


Čista ulja, kao takva, mogu biti teška i mastiti čak i suvu kosu, zato je moj prvi izbor uljani serum, koji je obogaćen uljima, ali i dalje ima gelastu, nemasnu teksturu.

Na našem tržištu ih je mnogo, ali ja bih izdvojila Vollare Pro Oil serume, koje sam nabavila sa sajta Kozmetika & Parfemi.
U ponudi ima 4 vrste, za intenzivni oporavak kose, kovrdže, ekstra volumen i za održavanje farbane kose i dodatni sjaj.

Svi serumi dolaze u staklenoj bočici sa pumpicom i imaju po 30ml. Odnos cene, kvaliteta, količine, je i više nego dobar, pa su definitivno odličan izbor.


Serumi koje sam ja isprobala su :

VOLLARE Pro Oil Intensive Repair

Namenjen je suvoj i oštećenoj kosi, obogaćen je arganovim uljem, koje je sjano za našu kosu, jer dubinski hrani, zaglađuje i štiti je od uv zraka.

Ja je koristim nakon pranja, na još uvek vlažnu kosu, i nanosim je čitavom dužinom, čak do temena, jer zbog svoje gelaste formule uopšte ne masti. Za moju dužinu su dovoljne dve pumpice.
Pomaže mi da lakše raščešljam kosu, zagladi je, te ona izgleda uredno, neguje je, pa imam utisak da mi je dlaka punija i teža, te lepo pada i lako se oblikuje.
Miris podseća na arganovo ulje, i postojan je.
Kada mi se kosa isuši i upije serum, mnogo je lakša za stilizovanje, bilo da želim da je izravnam ili ostavim svoje prirodne lokne.
Mislim da bi serum odgovarao čak i osobama sa masnim temenom i suvim krajevima, kako bi te iste krajeve zagladio i hidrirao.


VOLLARE Pro Oil Extra Volume


Serum je namenjen tankoj i slaboja kosi, tanku svakako da nemam, ali usled bombardovanja raznim proizvodima, moja kosa je postala vrlo slaba, pa sam se zbog toga i odlučila za ovaj serum.
Obogaćen je uljima ali i vitaminima E, A i D, pritom obećava da daje i volumen tankoj kosi, te ako imate ovaj problem, preporučujem da probate.

Osnovna razlika između ova da seruma je u efektu koji daju ali i u mirisu, ovaj miriše sveže, poput parfema, i miris se zadržava dugo u kosi. Malo je laganiji, ređi od prethodnog, pa verujem da neće otežati i umastiti kosu, čak i ako ga nanesete celom dužinom.


Meni daje sličan efekat kao prethodni, nahrani, zagladi i učini moju kosu vizuelno lepšom i lakšom za stilizovanje, te ih ja koristim naizmenično, na isti način.

Ako se pitate da li su vam potrebna oba seruma, nisu, ne odjednom, ali definitivno preporučujem da isprobate oba, i same odaberete omiljeni.

14 коментара:

 1. That seems to be great products :)
  I'm following you now and I would be happy
  if you have the time and desire to follow my blog.
  https://katrinausdd.blogspot.com/

  LG Katrin

  ОдговориИзбриши
 2. Hello! You so beautiful! You look marvellous lovely! https://mariakaraevaofficial.blogspot.com/ Follow you)

  ОдговориИзбриши
 3. That's great!!! I really liked it!)) Follow you
  https://beautypumma.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Love this! Looking forward to reading more!

  ОдговориИзбриши
 5. "Great article! Thanks for sharing this with us.

  Check us out at Tropika Club Magazine

  Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

  To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

  Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

  1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

  2.How to care for your hair between Salon Visits

  3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

  4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

  5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

  ОдговориИзбриши

Hvala na čitanju i komentaru ♥