уторак, 04. фебруар 2020.

Najlepše haljine na sajtu Manzara

Sećate li se online butika Manzara fashion
Sarađivala sam sa njima pre 2 godine, i tada vam prenela svoje utiske o haljini koju sam dobila od njih. Bila sam oduševljena, a fotografije su bile jako dobre, sve u svemu, haljina je u istom stanju, i dalje je nošena i voljena. Zbog toga sam i ovaj put odlučila da istražim i njihove nove modele haljina, i kažem vam par reči o njima.


Nebitno koje je doba godine, da li pada kiša ili je sunce, haljine nam uvek trebaju.
Kad smo već kod haljina, Manzara ima sjajnu ponudu, sve haljine na ovom sajtu izgledaju sjajno.
Ima vrlo modernih, raznovrsnih modela, materijala, krojeva i printova, pa u kom god da ste fazonu, možete pronaći neku za sebe.

Kada smo u haljini, bitno nam je da zablistamo, da ta haljina privuče pažnju, da nam lepo stoji, ali je takođe neophodno da ona bude i udobna. Čini mi se da haljine iz njihove ponude mogu da nam ugode na svim poljima. 
Ako želite neki jedinstven i unikatan model, koji već ne nosi pola grada, naćićete ga na ovom sajtu. Ove haljine su definitivno jedne od najtraženijih i najaktuelnijih modela, koje nećete naći u random gradskim buticima.

Već na prvu, kod mene su se izdvojili neki favoroti. Predstaviću vam haljine koje bi i sama vrlo rado kupila i nosila.


ELEGANTNI BLEJZER COLINE

U prethodnoj godini su blejzer haljine eksplodirale na tržištu. Bile su veliki hit, a kako se čini, ovaj trend se nastavlja i u 2020.


ELEGANTNA MINI SUKNJA BIRGITTA


I ovaj model suknjie je bio u trendu, a biće i ovog proleća, ispod nje možete nositi majicu, rolku ili košulju.MIDI HALJINA MATILDE


Jedna potpuno elegantna haljina, 0ristojne dužine, model koji lepo stoji svakoj građi.


MAXI HALJINA ZA PLAŽU DIAMOND


I haljina za plažu, ili ogrtač, ili pareo, kako volite. Haljine koje sam vam gore pomenula su lično moji favoriti, i to top 4, mada mi je bilo jako teško da se odlučim samo za njih. Kada uđete na sajt, nećete znati u šta prvo da gledate. Svaki model privlači pažnju.
Haljine su razvrstane po kategorijama, imate elegantne haljine, svakodnevne, casual haljine, mini i maxi, haljine za izlazak ili haljine za plažu, pa vam to može puno olakšati potragu. Takođe, imaju veliki raspon veličina, kao i tabele sa dimenzijama, što je sjajno.

Ako želite da poručite haljinu, ili bilo šta drugo iz velikog Manzara asortimana (kupaći, jakne, obuću), potrebno je da imate karticu za online plaćanje, i malo stpljenja, da taj paketić stigne iz Hrvatske.
Ako ste i ranije poručivale sa stranih sajtova, onda znate da može da se oduži čekanje toliko da i zaboravite šta ste poručile. Sa Manzarom nije tako, jer se ipak radi o prodaji iz ,,komšiluka" pa sve stigne za svega nedelju dana, iz mog prethodnog iskustva.

Retko kad carinici i naplate pdv, pa je definitivno isplativije kupiti ovde, nego bilo gde drugo.
Ako ste nekad poručili nešto sa sajta Manzara, volela bih da mi javite utiske. 💖

3 коментара:

Hvala na čitanju i komentaru ♥